Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Eğer oynamıyorsanız bir yerde dursun. GTA 6 çıkışında fiyatları çok yükselecektir ki fiyatları artmaya başlamış bile 
O zaman satın.
O zaman satın.
Kesinlikle satmak mantıksız. Satacaksan bile şu an satma. GTA 6 çıktı mı piyasa ayağa kalkacak. O zaman satarsın.
Drivefast
Uzman
Ben de öyle düşünüyorum.Kesinlikle satmak mantıksız. Satacaksan bile şu an satma. GTA 6 çıktı mı piyasa ayağa kalkacak. O zaman satarsın.
Son düzenleyen: Moderatör:
mr.esat
Üstün
GTA 6'nın falan hiçbir önemi yok, 2-3 sene sonra muhtemelen PC platformunda da göreceğimiz için pek bu muhabbetin anlamı yok.
Series S, geriye dönük uyumluluğuyla inanılmaz bir değer kazanıyor. Felaket makine ya, oyun dünyasının altın çağı olan XBOX360/PS3 neslindeki birçok oyuna erişebiliyorsunuz. Dehşet bir kütüphaneye sahip. Ben olsam satmam. Kesinlikle tam bir oyun cihazı.
Series S, geriye dönük uyumluluğuyla inanılmaz bir değer kazanıyor. Felaket makine ya, oyun dünyasının altın çağı olan XBOX360/PS3 neslindeki birçok oyuna erişebiliyorsunuz. Dehşet bir kütüphaneye sahip. Ben olsam satmam. Kesinlikle tam bir oyun cihazı.
GTA 6'nın falan hiçbir önemi yok, 2-3 sene sonra muhtemelen PC platformunda da göreceğimiz için pek bu muhabbetin anlamı yok.
İnsanların 2-3 seneyi dinleyeceğini hiç zannetmiyorum. Bir çok kişi bundan dolayı 2. El Xbox Series S'lere yönelecek ve piyasa illa ki biraz da olsa artacak. Zaten ürün fiyatları, satıcılarımız sağolsun her geçen gün arttığı için ikinci elde de artış olacak ve bu yüzden şimdi para daha değerli o yüzden şimdi satmalıyım mantığı da doğru olmaz. O zamanda üstüne piyasada eksik olduğu için de biraz pahalanacağını düşünürsek bence biraz daha kârlı satış gerçekleşecektir.
Tabii ikisi de farklı bakış açıları. Açıkçası ben de Xbox Series S'in 360 neslindeki oyunları çalıştırmasını seviyorum. O dönemden müthiş oyunlar var. Oyna oyna bitmez. PvZ oynaması bile keyifliydi konsolda.
mr.esat
Üstün
MGS PW, GTA 4, EA Fight Night... Tonla güzel oyun var, dehşet makine cidden inanılmaz. Underrated bence.İnsanların 2-3 seneyi dinleyeceğini hiç zannetmiyorum. Bir çok kişi bundan dolayı 2. El Xbox Series S'lere yönelecek ve piyasa illa ki biraz da olsa artacak. Zaten ürün fiyatları, satıcılarımız sağolsun her geçen gün arttığı için ikinci elde de artış olacak ve bu yüzden şimdi para daha değerli o yüzden şimdi satmalıyım mantığı da doğru olmaz. O zamanda üstüne piyasada eksik olduğu için de biraz pahalanacağını düşünürsek bence biraz daha kârlı satış gerçekleşecektir.
Tabii ikisi de farklı bakış açıları. Açıkçası ben de Xbox Series S'in 360 neslindeki oyunları çalıştırmasını seviyorum. O dönemden müthiş oyunlar var. Oyna oyna bitmez. PvZ oynaması bile keyifliydi konsolda.
Drivefast
Uzman
MGS pw, GTA 4, EA fight night... Tonla güzel oyun var, dehşet makine cidden inanılmaz. Underrated bence.
Bazı kullanıcılar Series S gelmiş geçmiş en kötü konsol diyor sebebi optimizasyon geçen sene önce Black myth Wukong çıktı ama xboxa gelmedi sebebi Series S'e ayarlayamamışlardı ben seviyorum açıkçası herkesin görüşü farklı.