Xbox Series S vs One S + PS4

@Lorien, One S saf güç olarak PS4'ten güçsüz bir konsol. Üzerinde 4K Blu-ray sürücüsü olduğundan 4K film oynatabilir.
Ben şu an sadece GTA 6'yı düşünüyorum. Series S'i o yüzden önerdim. PS4 kütüphanesi çok iyi fakat ömürleri doldu sayılır. Series S'in gideri daha var.
Anladım hocam. GoW+GoW Ragnarök, TLOU Part 1-2, Uncharted serisi, Spider Man falan gibi oyunlar için PS4 düşünmüştüm. Ama GTA 6 da tek başına Series S aldırabilir o da var.

Tlou,Gow gibi seriler mutlaka oynanmalı tarzı şeyler gördüm.Yani Xbox alırsam oynayamam.Gerçekten bu kadar önemliler mı?
Oyun dünyasının en iyi oyunları hocam onlar. Ama GTA 6 vs onlar derseniz tabii ki GTA 6 oyun dünyasının direkt sahibi olabilecek bir oyun.

O zaman 15-16 bine PS5 alabilirsin ikinci elden. Sıfır Series S zaten kazık.

PS5 benim bütçemi aşıyor biraz. Benim için en iyisi 2.el temiz bir Xbox Series S almak olacak galiba. Herkese cevapları için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 benim bütçemi aşıyor biraz. Benim için en iyisi 2.el temiz bir Xbox Series S almak olacak galiba. Herkese cevapları için teşekkürler.
Rica ederim. O zaman hayırlı olsun. Series S'den sıkılınca satarsın. Ekonomik durumun el verdiği zaman PS5 alırsın mesela.

İkinci elde Series S 7500TL civarı, PS 4 ise 6000 TL civarı bulunuyor sanırım. Öyle bir göz gezdirdim. 500'er TL pazarlık yapsanız 12500 TL ediyor ikisi.

Ben nedense Series S'i hep 10-12K arası görüyordum gerçekten dediğiniz gibi oluyor. Böyle almam olabilecek en iyisi galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuz olmalarının bir sebebi olabilir hocam. Çok bilgi sahibi değilim bu konuda. Dikkatli olmakta fayda var.
Zaten param güvende ile alacağım için bir sorun olmaz herhalde ama yine de dikkat edeceğim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…