@Lorien, One S saf güç olarak PS4'ten güçsüz bir konsol. Üzerinde 4K Blu-ray sürücüsü olduğundan 4K film oynatabilir.
Ben şu an sadece GTA 6'yı düşünüyorum. Series S'i o yüzden önerdim. PS4 kütüphanesi çok iyi fakat ömürleri doldu sayılır. Series S'in gideri daha var.
Anladım hocam. GoW+GoW Ragnarök, TLOU Part 1-2, Uncharted serisi, Spider Man falan gibi oyunlar için PS4 düşünmüştüm. Ama GTA 6 da tek başına Series S aldırabilir o da var.

Tlou,Gow gibi seriler mutlaka oynanmalı tarzı şeyler gördüm.Yani Xbox alırsam oynayamam.Gerçekten bu kadar önemliler mı?
Oyun dünyasının en iyi oyunları hocam onlar. Ama GTA 6 vs onlar derseniz tabii ki GTA 6 oyun dünyasının direkt sahibi olabilecek bir oyun.

PS5 benim bütçemi aşıyor biraz. Benim için en iyisi 2.el temiz bir Xbox Series S almak olacak galiba. Herkese cevapları için teşekkürler.
Rica ederim. O zaman hayırlı olsun. Series S'den sıkılınca satarsın. Ekonomik durumun el verdiği zaman PS5 alırsın mesela.

İkinci elde Series S 7500TL civarı, PS 4 ise 6000 TL civarı bulunuyor sanırım. Öyle bir göz gezdirdim. 500'er TL pazarlık yapsanız 12500 TL ediyor ikisi.

Ben nedense Series S'i hep 10-12K arası görüyordum gerçekten dediğiniz gibi oluyor. Böyle almam olabilecek en iyisi galiba.

Son düzenleyen: Moderatör: