Game Pass Ultimate aylık 309 TL oldu. EA 25 ise normal EA Play için ne zaman açıldı? Deneme sürümü harici açık olan yer olsa olsa EA Play Pro olabilir. O da bildiğim kadarıyla konsol için mevcut değil. Yıllardır Game Pass Ultimate kullanırım. PS Plus Extra ve EA Play için toplamda yıllık 3840 TL gibi bir rakam ödedim. Game Pass Ultimate ise yıla vurunca 3708 TL yapıyor. Arada denildiği gibi dağlar yok gözüküyor.

Game Pass Ultimate aylık 309 TL oldu. EA 25 ise normal EA Play için ne zaman açıldı? Deneme sürümü harici açık olan yer olsa olsa EA Play Pro olabilir. O da bildiğim kadarıyla konsol için mevcut değil. Yıllardır Game Pass Ultimate kullanırım. PS Plus extra ve EA Play için toplamda yıllık 3840 TL gibi bir rakam ödedim. Game Pass Ultimate ise yıla vurunca 3708 TL yapıyor. Arada denildiği gibi dağlar yok gözüküyor.

Ayrıca eğer Game Pass for Consol 3 aylık alınıp en son 1 aylık Game Pass Ultimate alınırsa daha ucuza geliyor.

@mete01 sizin dediğiniz galiba Core olanı. O yöntemi de duymuştum. Daha farklı üyelik satan yerler de bulunabilir. Nette bir sürü yer vardır. Dediğim gibi yıllardır Game Pass Ultimate kullanırım. PS ile en azından konsol kullanıyorum dedim. Daha önce de dediğim gibi Series S'i küçümseme gibi bir niyetim yok ama gücü belli bir konsol.