Capone

Uzman
İkinci el bir Xbox Series S aldım. Konsolu bağladığım monitörde dahili hoparlör bulunmuyor. PC için kullandığım Bluetooth özellikli bir hoparlörüm var fakat konsolda Bluetooth desteği olmadığı için bunu bağlayamıyorum.

Salonda 4K OLED TV var ancak ailem kullandığı için sürekli orada oynama şansım yok. Ses alabilmek için ne yapmalıyım? Elimde PC'de kullandığım USB girişli bir kulaklık var, bunu konsola bağlasam ses alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu konuda konsollar sıkıntı. Destek vermiyorlar çoğu kulaklığa, tabii modelini söylersen daha net bilgi verebiliriz. Ama yüksek ihtimalle hayır. Gamepadin jak girişini kullanarak kulaklık takabilirsin ancak.

Hocam bu konuda konsollar sıkıntı. Destek vermiyorlar çoğu kulaklığa, tabii modelini söylersen daha net bilgi verebiliriz. Ama yüksek ihtimalle hayır. Gamepadin jak girişini kullanarak kulaklık takabilirsin ancak.
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1

Yeni çıkıcak Ps6 ve xbox konsolunda bluetooth desteği vardır inşallah

Havit'in resmi sitesinde uyumlu yazıyor hatta soru cevap kısmında bile uyumlu demişler jak ile. Ben de o yüzden kulaklık jak + ses kartı vardır diye düşünmüştüm.
trendyol da gördüm bende şimdi satıcı trendyol o cevaplamış uyumlu demiş bir denemem lazım olursa süper olur valla

Havit'in resmi sitesinde uyumlu yazıyor hatta soru cevap kısmında bile uyumlu demişler jak ile. Ben de o yüzden kulaklık jak + ses kartı vardır diye düşünmüştüm.
Olmadı usta

Son düzenleme: