zabazaba Çalışkan Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 87 Beğeniler 15 15 Eylül 2025 #1 Oyun performansı işlerinden pek anlamıyorum da Xbox Series S'te Sekiro'yu alsam (280 TL indirimde) 30 FPS'miş. Oyun akar mı?
Oyun performansı işlerinden pek anlamıyorum da Xbox Series S'te Sekiro'yu alsam (280 TL indirimde) 30 FPS'miş. Oyun akar mı?
yusakaraa Uzman Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 923 Çözümler 11 Beğeniler 553 Yer Sakarya 16 Eylül 2025 #2 zabazaba dedi: Oyun performansı işlerinden pek anlamıyorum da Xbox Series S'te Sekiro'yu alsam (280 TL indirimde) 30 FPS'miş. Oyun akar mı? Genişletmek için tıkla... Bazı aksiyonlu sahnelerde akıcılığı kaybeder ama onun dışında çok sorun olacağını sanmıyorum.
zabazaba dedi: Oyun performansı işlerinden pek anlamıyorum da Xbox Series S'te Sekiro'yu alsam (280 TL indirimde) 30 FPS'miş. Oyun akar mı? Genişletmek için tıkla... Bazı aksiyonlu sahnelerde akıcılığı kaybeder ama onun dışında çok sorun olacağını sanmıyorum.
Scheriff Uzman Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 95 Beğeniler 34 16 Eylül 2025 #3 zabazaba dedi: Oyun performansı işlerinden pek anlamıyorum da Xbox Series S'te Sekiro'yu alsam (280 TL indirimde) 30 FPS'miş. Oyun akar mı? Genişletmek için tıkla... Bloodborne'u 30 fps oynamak zorunda kalan biri olarak söylüyorum, bir zaman sonra alışıyorsun. Yağ gibi akıp gidiyor, çok kafaya takmamaya çalış, akışına bırak.
zabazaba dedi: Oyun performansı işlerinden pek anlamıyorum da Xbox Series S'te Sekiro'yu alsam (280 TL indirimde) 30 FPS'miş. Oyun akar mı? Genişletmek için tıkla... Bloodborne'u 30 fps oynamak zorunda kalan biri olarak söylüyorum, bir zaman sonra alışıyorsun. Yağ gibi akıp gidiyor, çok kafaya takmamaya çalış, akışına bırak.