oguzkhan

Uzman
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarda kullanmak için gamepad alacağım. FC25 ve eFootball oynamak için alacağım. Xbox 9. nesil kol alırsam sürekli pil almam gerekecek veya şarj kiti almam gerekecek, bu da çok pahalıya mal olacak. GameSir Supernova ise galiba kutu içinden şarj standı ve 2.4G dongle ile geliyor. Sizce hangisini almalıyım?

Gamepad tarafı, hatta fare ve klavye tarafında bile halen Çinli firmalar insanımızın kafasında tam oturmadı. Fason üretimlerden (Rampage, Gamepower vb.) dolayı kötü algısı var. Onun dışında hall effect, mekanik tuşlar vb. yani harici Çin üretimi çoğu gamepad teknolojik olarak Xbox veya PS gamepadlerinden iyiler. Xbox ve PS gamepadleri hem nesil başına göre tasarlanıyor, hem de tok satıcı olduklarından 2-3 yılda bir bozulsun yenisini satalım kafasındalar.

Benim de gönlüm ondan yana ama bu kadar tavsiye edilmesine rağmen neden hiç Türkçe incelemesi yok onu anlayamadım.
Hocam inşallah yakında alıp incelicem onu da. Türkiye'de sponsorlu ve taraflı incelemeler haricinde gamepad incelemesi olmadığından gamesir, machenike gibi markaların ufak ufak incelemesini yapmaya çalışıyorum yt ve forumlarda. Aynı zamanda yabancı inceleme videoları ve redditte de gezinerek çoğu kol hakkında fikir sahibi oluyorum. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki gamesir super nova eğer xbox konsolunuz yoksa PC xbox kolunun 10 kat üstünde bir koldur. Tek eksiği tetik titreşimi olmamasıdır kalan her yönden daha üstün

Elimde var aynısı yaklaşık 10 gündür falan bende yardımcı olabilirim. Az çok özelliklerine hakimim. Her oyunda çalıştırdım.
Daha yeni aldım kargoyu bekliyorum. 2850 TL için günümüz piyasasına nazaran nasıl?
Bir de aldığınızdan beri negatif bir deneyiminiz oldu mu?
Sanırım web üzerinden bir yazılım desteği var mış. Tam bakamadım ona.