Jorji

Uzman
Makaleler
1
Selam. Yakın zamanda böyle bir karar aldım. Bu sattıklarımdan sonra +10bin lira bütçem var fakat bu sattıklarım ne kadar eder bilmiyorum. Bilginiz varsa bu sattıklarımın toplam ederini söyler misiniz? Hepsi sıfır ayarında. Ayrıca bundan sonra PS5 Slim tecrübesi beni tatmin eder mi? Daha önce hiç PS oyunları oynamadım.

Series X ile PS 5 ikinci elde takaslayıp belki üstüne biraz daha para verirsiniz hocam ya da direkt satıp başkasından alırsınız eşyalarınızın fiyatını öldürmeyin sıfır alcam diye.

Ben konsol ve kulakliklarin ikinci el piyasasina hakimim. Series X 15 bine gider cabuk satayim diyorsan pazarlik vardir falan yazarsin. Acelem yok diyorsan 16 bine koy. Buds3 Pro 3 bine gider tahminimce. Yani olu fiyata alici bulunur. Bence kulakligi satma. Diger ikisini sat. PS5 Slim'e gecilmez bence. Oyunlar PC'ye geliyor zaten. Gamepad alip takilabilirsin. PC yoksa o zaman alinir.

PC yok, olacak gibi de görünmüyor konsoldan devam edeceğim sanırım. Bu kadar düşük fiyatlar mı gerçekten hocam, ben Xbox'ın en az 20bin, kulaklığın ve saatin ise 5 binden gideceğini düşünmüştüm.

Series X ile PS 5 ikinci elde takaslayıp belki üstüne biraz daha para verirsiniz hocam ya da direkt satıp başkasından alırsınız eşyalarınızın fiyatını öldürmeyin sıfır alacağım diye.

Takas işi en mantıklısı bende çoğu konsolumu takasla aldım. Ki saat ve kulaklıklar genelde 2. el de çok öldürülüyorlar bence hiç satma onları, ben olsam kullanırım. Ayrıca PlayStation 5'inde öyle exclusive ve kol özellikleri dışında aman aman bir artısı yok 2-3 titreşim için gidip te bu 3 lüden vazgeçmem ben olsam. Ayrıca sıfırdan bir oyun kütüphanesi de dizmeniz gerek.

PC yok, olacak gibi de görünmüyor konsoldan devam edeceğim sanırım. Bu kadar düşük fiyatlar mı gerçekten hocam, ben Xbox'ın en az 20bin, kulaklığın ve saatin ise 5 binden gideceğini düşünmüştüm.
O fiyatlara kimse yuzune bakmaz maalesef. Ikinci el piyasasi pek yok Series X'in. Fakat takas yaparsan daha mantikli olur.

1 yılı geçmediyse ve TR içi garantiliyse 18 civarına ilana koyup 17'ye kadar pazarlık yapılabilir.

Kulaklığın ve saatin ise 5 binden gideceğini düşünmüştüm.

İkisi için Total 5 bin mi?

PS5 alınabilecek bir cihaz fakat Xbox Series X varken üstüne 2 ürün daha satıp PS5'e geçmek biraz saçma olur bence. Kol hissiyatı gerçekten çok güzel fakat onun dışında pek de bir avantajı yok. Ayrıca Xbox Series X PS5'ten (PS5 Pro dışındaki modeller) daha güçlü diye biliyorum. Bilgisayarınız varsa PS oyunlarını oradan oynayabilirsiniz.