PS5 Slim alınabilir abonelikle güzel oyunlar oynarsın hiçbir PS oyunu oynamadım demişsin. PS3 oyunlarını Xbox'tan oynayabilirsin ama PS5 oynatmaz alırken PS3 oyunları beklentisini girme. Aboneliklerde gçzükenler de streaming yoluyla ağ üzerinden oynanır ileride belki native yaparlar ama bu konsola getirmezler bence.
Detaylar
Kim cevapladı?GTA eski ve standart dolaşıyor abonelikleri.
erdym
Üstün
GTA 5 için Xbox Series X alıyorsan zaten bir problemin falan vardır. Xbox 360 bile açıyor milattan kalma oyun.
anilx
Yetkin
GTA 5 için Xbox Series X alıyorsan zaten bir problemin falan vardır. Xbox 360 bile açıyor milattan kalma oyun.
Öyle bir şey demedim neden böyle söylüyorsunuz? Geriye uyumlu hocam sen Windows 11'de Doom açabiliyorsun tarihi eser oyun 1990 lardan kalma bu Windows'u rezil yapar mı?
Sırf GTA 5 demedimki? MW2'de dedim ve bunlar yeni gelenler ekstra PSN'i tokatladığı tonlarca oyunda ektedir zaten, PS fanboylugu yapmaya gerek yok.
Öyle bir şey demedim neden böyle söylüyorsunuz? Geriye uyumlu hocam sen Windows 11'de Doom açabiliyorsun tarihi eser oyun 1990 lardan kalma bu Windows'u rezil yapar mı?
Sırf GTA 5 demedimki? MW2'de dedim ve bunlar yeni gelenler ekstra PSN'i tokatladığı tonlarca oyunda ektedir zaten, PS fanboylugu yapmaya gerek yok.
Örnekleri durumlara gore seçtiğinde böyle bir tepki gelmez. MW2 de GTA da eski oyunlar. Game Pass'in artısı ilk günden oyunların eklenmesi. Konuyu açan kişi de muhtemelen bunları oynamıştır. Hiç PS oyunu oynamadım diyor bu durumda PS aboneliği>gp oluyor ks için.
PS5 Slim alıp geçebilir veya biraz bütçe çıkartıp daha sonra Xbox s alabilir.
anilx
Yetkin
Örnekleri durumlara gore seçtiğinde böyle bir tepki gelmez. MW2 de GTA da eski oyunlar. Game Pass'in artısı ilk günden oyunların eklenmesi. Konuyu açan kişi de muhtemelen bunları oynamıştır. Hiç PS oyunu oynamadım diyor bu durumda PS aboneliği>gp oluyor ks için.
PS5 Slim alıp geçebilir veya biraz bütçe çıkartıp daha sonra Xbox s alabilir.
Eski oyun değil mi dedim öyle bir yargı yapıyorsunuz ki ben sanki Half-Life geldi falan demişim gibi oyun katalogunun genişlkiğini PSN'e artısını gösterdim.
erdym
Üstün
Fanboyluk yapmıyorum zaten bende yıllardır hem Xbox hem de PlayStation kullandım ve hangisi daha avantajlıysa ondan devam ettim. Buradaki sorun örnek olarak seçtiğiniz oyunlar en basitinden Xbox yeni çıkan oyunları Game Pass'e anında getiriyor mesela bu çok iyi bir örnek ya da kodlar sayesinde bedava kaliteli yapımları oynayabiliyorsun.
Buds 3 Pro sıfırı zaten 5.500 TL civarında, 5.000 TL'ye satma ihtimaliniz pek yok. Xbox'da ikinci elde satılır ama PlayStation'nın piyasası daha hızlı satarken de keza alırken de. Şimdi PlayStation Deluxe kullanan biri olarak, aynı zaman da Game Pass'e sahip biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Game Pass kütüphanesi biraz daha iyi şu anda. Plus fiyatları uçtu, kütüphanesi her geçen gün daha da kötüleşmekte. Game Pass şu anda daha mantıklı. Oyun fiyatları da çok yükseldi PlayStation ayağında, bilgin olsun. İkinci el sattığın her ürünü öldürürler fiyatlarını, yam yam gibi insan çok satış sitelerinde. Benim tavsiyem pek kıpırdamamandan yana olur.
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-