Selam. Yakın zamanda böyle bir karar aldım. Bu sattıklarımdan sonra +10bin lira bütçem var fakat bu sattıklarım ne kadar eder bilmiyorum. Bilginiz varsa bu sattıklarımın toplam ederini söyler misiniz? Hepsi sıfır ayarında. Ayrıca bundan sonra PS5 Slim tecrübesi beni tatmin eder mi? Daha önce hiç PS oyunları oynamadım.

Bir PS5 için 3 şey kaybetmeye değmez.

Buds 3 Pro sıfırı zaten 5.500 TL civarında, 5.000 TL'ye satma ihtimaliniz pek yok. Xbox'da ikinci elde satılır ama PlayStation'nın piyasası daha hızlı satarken de keza alırken de. Şimdi PlayStation Deluxe kullanan biri olarak, aynı zaman da Game Pass'e sahip biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Game Pass kütüphanesi biraz daha iyi şu anda. Plus fiyatları uçtu, kütüphanesi her geçen gün daha da kötüleşmekte. Game Pass şu anda daha mantıklı. Oyun fiyatları da çok yükseldi PlayStation ayağında, bilgin olsun. İkinci el sattığın her ürünü öldürürler fiyatlarını, yam yam gibi insan çok satış sitelerinde. Benim tavsiyem pek kıpırdamamandan yana olur.

PC veya laptop sahibi olmayan kişilerin Xbox alması çok daha uygun olur bence. Ama bilgisayarı olup da bir konsol almak istiyorsa PS5 daha keyifli olur. PlayStation'a özel olan oyunlar bilgisayara çıksa bile kol ile oynamanın zevki çok daha güzel bence. Örnek olarak ben hem laptopta hem de PS5'te Detroit ile GoW 2018'i oynadım ve aralarında kesinlikle keyif farkı var. Game Pass içinde de çok güzel oyunlar var artı olarak Xbox kütüphanesi çok daha uygun ama o oyunların neredeyse hepsini bilgisayardada oynayabiliyoruz.Kısacası ortalama bir bilgisayara veya laptopa sahip olan kişiler için şuanda xbox pek mantıklı değil bence.

PC veya laptop sahibi olmayan kişilerin Xbox alması çok daha uygun olur bence. Ama bilgisayarı olup da bir konsol almak istiyorsa PS5 daha keyifli olur. PlayStation'a özel olan oyunlar bilgisayara çıksa bile kol ile oynamanın zevki çok daha güzel bence. Örnek olarak ben hem laptopta hem de PS5'te Detroit ile GoW 2018'i oynadım ve aralarında kesinlikle keyif farkı var. Game Pass içinde de çok güzel oyunlar var artı olarak Xbox kütüphanesi çok daha uygun ama o oyunların neredeyse hepsini bilgisayardada oynayabiliyoruz. Kısacası ortalama bir bilgisayara veya laptopa sahip olan kişiler için şu anda Xbox pek mantıklı değil bence.

Bende onu söyledim zaten, farklı bir şey söylemedim aslında. Ama haz ve zevk konusuna katılmıyorum, çünkü DualSense özellikleri artık PC'de kullanılabiliyor. Bizzat kullanıyorum. PC'de çok daha güzel grafiklerle hatta. Arada sadece optimasyon farkı var. PS her zaman daha stabil PC'den o kadar. Güçlü bir Masaüstü PC'de, çok daha keyif alırsın yüksek FPS ile ekstra. Türkçe yama kullanabilme de cabası, yani PC her zaman daha avantajlı Total'e bakarsan.