frankenstein

Başarılı
Arkadaşlar merhaba. Evet ikisi de güç vs bakımından farklı cihazlar ancak ileriye dönük "2-3 sene gibi" hangi konsol üzmez ve fiyat vs olarak hangisi mantıklı?
Şu an oyun bilgisayarım yok ve almak istemiyorum açıkçası. PS5 oyunları ise aşırı pahalı geliyor. S alıp 2-3 sene GTA 6 vs dahil takılmak mı mantıklı, yoksa X alıp kafa rahat takılmak mı?
Kendim cevap verdim gibi ama neyse...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe kaç, ayrıca hangi ürüne kaça alacaksın, sıfır mı ikinci el mi vs, yanıt veriniz.

Ayrıca hangi oyunları oynayacaksınız ?

Aktif olarak Series S kullanıyorum. Çoğu oyunu denedim ve hiçbirinde performans sorunu yaşamadım tek sıkıntı depolama sorunuydu Series S 500 GB depolama ile geliyor, burası biraz kötü.

Depolamayı 1.5TB'a çıkarmak için zorunlu olarak Seagate Storage Expansion Card satın almanız gerekiyor.

Depolama sorununu göz önünde bulundurmazsak Series S fiyat performans için gayet yeterli.

Bu düşünceye bende kapılmıştım Xbox One sahibiydim aslında ve yükseltmek istiyordum ve aslında Series X alacaktım, kolsuz sadece cihaz şeklinde bir teklifi çok uyguna aldığım için Series S'e şans vermek istedim ve açıkçası memnun kaldığımı söyleyebilirim gidip X'e geçmedim halen kullanıyorum cihazla ilgili bir sorun yaşamadım yalnızca disk girişine sahip olmadığı için eski 360 ve One oyunlarını oynayamıyorum (Store'dan alırsanız sorun yok tabii) onun içinde eski Xbox One halen daha duruyor. Series X'e şahsen çıkma gereği duymadım birde yanında depolama için bir cihaz almanızı öneririm gelen 500 GB'lık diskin 300 küsür bir kısmı boş oluyor doğru dürüst yer kalmıyor. Sizlere de series S'i öneririm eğer grafik ve kare hızı takıntınız yoksa fiyatı tatminkar.

Xbox Series S hayli hayli günü kurtarır, Series X'de yapabileceğin her şeyi Series S'de de yapabilecek iken fazladan para vermeye gerek yok bana kalırsa. Şimdilik Series S, bütçen olursa PlayStation 5'e yönel derim.

Bütçe kaç, ayrıca hangi ürüne kaça alacaksın, sıfır mı ikinci el mi vs, yanıt veriniz.

Ayrıca hangi oyunları oynayacaksınız ?
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Öncelikle bütçe net değil hangisi mantıklı olursa. Hikaye tarzı oyunlar oynayacağım. Cod, Cyberpunk 2077, TW3, GTA 5 gibi oyunlar oynayacağım. Bir de arada Mortal Kombat falan. Sıfır düşünmüyorum pahalı

Yanıtınız için teşekkür ederim.
Öncelikle bütçe net değil hangisi mantıklı olursa. Hikaye tarzı oyunlar oynayacağım. Cod, Cyberpunk 2077, TW3, GTA 5 gibi oyunlar oynayacağım. Bir de arada Mortal Kombat falan. Sıfır düşünmüyorum pahalı
Eğer yeni nesile geçmek gibi bir fikriniz yoksa kesinlikle X, var ise inanılmaz iyi fiyata temiz ikinci el S.

Series S uygun fiyata alınırsa mantıklı seçenek. Grafik ve FPS önemli değilse alınabilinir. Depolama sorun çıkarabilir o kadar.
Series X ise grafik ve FPS önemli ise al.
11000 tl series s alayım o halde

Eğer yeni nesile geçmek gibi bir fikriniz yoksa kesinlikle X, var ise inanılmaz iyi fiyata temiz ikinci el S.
Yeni nesilden kastınız nedir?

Bu düşünceye bende kapılmıştım Xbox One sahibiydim aslında ve yükseltmek istiyordum ve aslında Series X alacaktım, kolsuz sadece cihaz şeklinde bir teklifi çok uyguna aldığım için Series S'e şans vermek istedim ve açıkçası memnun kaldığımı söyleyebilirim gidip X'e geçmedim halen kullanıyorum cihazla ilgili bir sorun yaşamadım yalnızca disk girişine sahip olmadığı için eski 360 ve One oyunlarını oynayamıyorum (Store'dan alırsanız sorun yok tabii) onun içinde eski Xbox One halen daha duruyor. Series X'e şahsen çıkma gereği duymadım birde yanında depolama için bir cihaz almanızı öneririm gelen 500 GB'lık diskin 300 küsür bir kısmı boş oluyor doğru dürüst yer kalmıyor. Sizlere de series S'i öneririm eğer grafik ve kare hızı takıntınız yoksa fiyatı tatminkar.
4K tv'de kullanacağım grafik kalitesi sırıtır mı diye çekiniyorum açıkçası