Linklerini atmıştım. Forza forumlarında, YouTube video yorumlarında da var. Umuyorum çözülmüştür ama hâlâ benim PC'de çökmesi düşündürüyor.
Çok eskiler ve böyle bir şey xbox subredditinde de gözükürdü. Hala da gündemde olurdu. Çok daha ağır oyunlar çalışıyor.

Çıktığından beri kullanıyorum bu aleti, yeni oyun, eski oyun veya geriye dönük uyumlulukla 15 senelik oyunlarda bile alet toplasan belki 2 kere çökmüştür, birisi Space Marine 2'de oldu, diğeri de bir internet problemi yaşamıştım OW2'de oldu, güvenle alabilirsin, taş gibi cihaz.

@TaerentymX FH 5 dışındaki oyunların önemi yok. FH 5 kalite modu'nda denediniz mi acaba?

Evet dostum, tüm ayarlarda FH5'i oynadım ve denedim, yağ gibi çalışıyor, zaten konsolun özel oyunlarından birisi optimizasyon anlamında bayağı iyi çalışmışlar. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Başka sorun varsa tüm konsolları kullanmış birisiyim, sorabilirsin.

Evet dostum, tüm ayarlarda FH5'i oynadım ve denedim, yağ gibi çalışıyor, zaten konsolun özel oyunlarından birisi optimizasyon anlamında bayağı iyi çalışmışlar. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Başka sorun varsa tüm konsolları kullanmış birisiyim, sorabilirsin.

Merhaba tüm konsoları kullandığını bellirtin. Bende almak istiyorum bu ay yurt dışından PS 5 ile Xbox Series X ilk konsolum olacak hangisini almalıyım bilmiyorum. PC kütüpahnem geniş PS 5 kült yapımları var. Sonrası için kaliteli yeni oyunlar çıkarsa PS 5 tarafından onu düşünüyorum. PC Game Pass var Diablo ve FH 5 oynuyorum.

Merak eden olursa diye deneyimlerimi paylaşayım.

XSX konsolunda saatlerce FH 5 oynamama rağmen çökme olmadı. Ayrıca 60 FPS için Performans modunu açmak gerekiyor.