1 1827 Yetkin Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 659 Makaleler 6 Beğeniler 627 26 Mart 2026 #1 Xbox Store'dan indirdiğim Doom Eternal açılmıyor. Hikâye modunu başlatıyorum, launcher kapanıyor fakat oyun açılmıyor; kısacası hiçbir şey olmuyor. Artık launcher da açılmıyor, direkt oyunu başlat tuşuna bastım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2026
Xbox Store'dan indirdiğim Doom Eternal açılmıyor. Hikâye modunu başlatıyorum, launcher kapanıyor fakat oyun açılmıyor; kısacası hiçbir şey olmuyor. Artık launcher da açılmıyor, direkt oyunu başlat tuşuna bastım.
sitilak Becerikli Katılım 23 Mart 2026 Mesajlar 97 Çözümler 1 Beğeniler 39 27 Mart 2026 #2 Hocam selamlar oyunu silip tekrardan deneyin eğer olmazsa oyunu kurulu olduğu klasörden çalıştırmayı deneyin. Yine olmazsa buradayız. Artı 0 Eksi
Hocam selamlar oyunu silip tekrardan deneyin eğer olmazsa oyunu kurulu olduğu klasörden çalıştırmayı deneyin. Yine olmazsa buradayız.
KS KS 1 1827 Yetkin Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 659 Makaleler 6 Beğeniler 627 27 Mart 2026 #3 sitilak dedi: Hocam selam oyunu silip tekrardan deneyin eğer olmazsa oyunu kurulu olduğu klasörden çalıştırmayı deneyin. Yine olmazsa buradayız. Genişletmek için tıkla... Farkli bir şey deniyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2026 Artı 0 Eksi
sitilak dedi: Hocam selam oyunu silip tekrardan deneyin eğer olmazsa oyunu kurulu olduğu klasörden çalıştırmayı deneyin. Yine olmazsa buradayız. Genişletmek için tıkla... Farkli bir şey deniyorum.