Tamer212 Başarılı Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 7 Çözümler 1 Beğeniler 1 6 Şubat 2024 #1 Xbox'dan yuklu Bannerlord'um sadece bir sıkintidan dolayi Xbox'u silip yenidien yukledim. Oyunu tekrar indiriyor ama oyun yuklu. Not: internet hızım cok kotu, 5 Mbps. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2024
Xbox'dan yuklu Bannerlord'um sadece bir sıkintidan dolayi Xbox'u silip yenidien yukledim. Oyunu tekrar indiriyor ama oyun yuklu. Not: internet hızım cok kotu, 5 Mbps.
Çözüm Tamer212 6 Şubat 2024 totra_proska dedi: O zaman bir fikrim yok, bende Hitman'i iki kez indirmiştim. Genişletmek için tıkla... İnternetim o kadar kotü ki 1 gune anca iner. Sorunu cozdum: Çözümü ise oyunu dosya konumundan bastim açıldı sonra dosyalari dogrula yaptim duzeldi.
totra_proska dedi: O zaman bir fikrim yok, bende Hitman'i iki kez indirmiştim. Genişletmek için tıkla... İnternetim o kadar kotü ki 1 gune anca iner. Sorunu cozdum: Çözümü ise oyunu dosya konumundan bastim açıldı sonra dosyalari dogrula yaptim duzeldi.
totra_proska Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.022 Çözümler 16 Beğeniler 1.571 6 Şubat 2024 #11 Tamer212 dedi: E Evet Genişletmek için tıkla... O zaman bir fikrim yok, bende Hitman'i iki kez indirmiştim. Artı 0 Eksi
Tamer212 dedi: E Evet Genişletmek için tıkla... O zaman bir fikrim yok, bende Hitman'i iki kez indirmiştim.
KS KS Tamer212 Başarılı Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 7 Çözümler 1 Beğeniler 1 6 Şubat 2024 #12 totra_proska dedi: O zaman bir fikrim yok, bende Hitman'i iki kez indirmiştim. Genişletmek için tıkla... İnternetim o kadar kotü ki 1 gune anca iner. Sorunu cozdum: Çözümü ise oyunu dosya konumundan bastim açıldı sonra dosyalari dogrula yaptim duzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
totra_proska dedi: O zaman bir fikrim yok, bende Hitman'i iki kez indirmiştim. Genişletmek için tıkla... İnternetim o kadar kotü ki 1 gune anca iner. Sorunu cozdum: Çözümü ise oyunu dosya konumundan bastim açıldı sonra dosyalari dogrula yaptim duzeldi.