Detaylar
Kim cevapladı?Kobra Ahmet Çakar
Uzman
Aynı oyun aynı mantık. Neden alınmasın 25 TL'ye?
Drivefast
Uzman
Konsol optimizasyonu diye bir şey var belki duymuşsunuzdur.
Kobra Ahmet Çakar
Uzman
Tam olarak nedir sıkıntı?Konsol optimizasyonu diye bir şey var belki duymuşsunuzdur.
Drivefast
Uzman
PC'de optimizasyon düzgün olsa bile konsolda aynısı olmuyor bende o yüzden önceden oynamış bilgisi olan birilerini bulmak istedim ve anladığım kadarıyla PC ile konsol arasında çok büyük fark var.
Kobra Ahmet Çakar
Uzman
Şimdi bir araştırdım ve harbiden şaşırdım. Bir oyunun konsol versiyonu için optimizasyonun kötü olduğunu hiç duymamıştım. Xbox ile ilgilenmiyorum fakat PlayStation bu işi iyi yaptığı için Xbox'da da iyidir dedim içimden başta. 25 TL yine ucuz ama alınır. Baktınız olmuyor iade edersiniz.PC'de optimizasyon düzgün olsa bile konsolda aynısı olmuyor bende o yüzden önceden oynamış bilgisi olan birilerini bulmak istedim ve anladığım kadarıyla PC ile konsol arasında çok büyük fark var.
Drivefast
Uzman
Şimdi bir araştırdım ve harbiden şaşırdım. Bir oyunun konsol versiyonu için optimizasyonun kötü olduğunu hiç duymamıştım. Xbox ile ilgilenmiyorum fakat PlayStation bu işi iyi yaptığı için Xbox'da da iyidir dedim içimden başta. 25 TL yine ucuz ama alınır. Baktınız olmuyor iade edersiniz.
Anlayışınız için teşekkürler çok oynayacağımı düşünmüyorum ama maksat kütüphane'de dursun.