Xbox'dan alınan The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition'a Türkçe yama var mı?

cemkaraca

Yetkin
Xbox'da oyun 80 TL. Alsam Türkçe yama yapabilir miyim? Bir de Anniersary Edition ile Special Edition arasındaki fark nedir?

Epic'te Special Edition 80 TL. Eğer çok fark yoksa Epic'ten Special Edition'lu versiyonunu alayım diyorum.

Xbox ve Epic Games'de yaparsanız oyun içerisindeki mod mağazasından Türkçe yama yaparsınız, yani var.

Anniversary edition'u almanızı öneririm. Daha fazla ek içerik mevcut. Aradaki fiyat farkı da fark değil yani.

Skyrim hatta genel olarak Bethesda oyunları için Steam veya GOG dışında PC için platform pek önermiyorum. Eğer dümdüz oyunu vanilla bir şekilde oynayıp geçecekseniz sıkıntı yok fakat Betheda oyunlarına hatta özel olarak Skyrim için yapılan şakasız oyunu baştan yapabilecek kadar mod varken Epic, Xbox gibi launcherlar oyunu modlamak için binbir türlü zorluk çıkartabiliyor. Bu konuda en rahat ikisi Steam ve GOG. Baştan söyleyeyim modsuz Skyrim de muhteşemdir, muhteşem olduğu için gelmiş geçmiş en çok modu yapılan oyun fakat bana kalırsa en iyi skyrim deneyimi modlu bir şekilde olur.

Şu an Skyrim SE Steam'de 6 dolar. Oyun %100 bir şekilde 300 saat kadar sürebildiği hesaba katılırsa gene de ucuz. Anniversary değil, fakat Skyrim SE aşırı kolay bir şekilde Anniversary Edition yapılabiliyor. DLC'lerde DRM yok, hiçbir zamanda gelmez/gelemez modlarda sıkıntı çıkartacağı için. Yani eğer Annivarsary Edition'un korsan bir versiyonunu elde ederseniz DLC'leri içeren .bsa, .esm gibi dosyalarını "data" klasörüne kopyalamanız yeterli, DLC'ler bu kadar kolay bir şekilde elde edilebiliyor. Fakat halen Xbox veya Epic arasında üstte dediğim gibi Anniversary Edition olanı önereceğim zira dediğim gibi bu kadarcık basit bir işlemde bile bu tarz launcherlar sorun çıkartabiliyor.

Specail Edition ile AE arasında büyük bir fark yoksa Steam'dan alayım o zaman. Modsuz oynamayacağım tabii ki. İlk kez Skyrim oynayacağım bu arada.

Korsan indirebilirim fakat modsuz korsan versiyonuna denk gelmedim hep artı modlar eklemişler. Temiz versiyonu yok sanırım yani. Modlu olursa bu sefer Türkçe yama kuramayacağım. Ha Türkçe yama bu kadar gerekli mi bilemiyorum. @4312,

@cemkaraca, Çok kolay bir şekilde bulabilirsiniz hocam. Fitgirl ve Dodi repacklerindekiler modsuz ve bütün DLC'ler gelmiş halde oluyor. Aynı şekilde SteamRIP'den indireceğiniz de. Bunlarda hiçbir mod yapamama sıkıntısı olmuyor.

Türkçe yama ise isteğe bağlı. Ben şahsen yıllar önce xbox'da oynarken kullanmıştım, Elder Scrolls Türk iyi iş çıkarmış, fakat PC'de oynarken yapmıyorum. Sebebi ise diğer modlarla çakışabiliyor.

Fitgirl'den baktığımda AE versiyonu var ancak modlu versiyonuydu. Modları indirmeme gibi bir şansım var mı tam bilmiyorum. Siz bi bakarsanız çok mutlu olurum.

Evet diğer modlarla çakışıyormuş bende öyle okumuştum. Bazı yerlerde oyun İngilizce oluyor vs. Açıckası yarım yamalak Türkçe olması pek iyi değil. Hiç Türkçe olmasın daha iyi. İngilizce oynanır mı acaba?

@cemkaraca, Oynanır. Oyun ingilizce çıkışlı zaten .

Fitgirl'deki modlu değil. CC Modlarından bahsediyorsaniz onlar DLC işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…