Semih_gdk10

Becerikli
Öyle rastgele gezinirken Xbox'ların fiyatına baktım. Mayıs ayında mı hangisi ne zaman baktı hatırlamıyorum ama 13K gibi fiyatı vardı, şimdi ise 22K. Bu fiyata PS5 dijital geliyor, sebebi neden?

Screenshot_2026-03-24-21-24-04-839_com.android.chrome.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox yarı piyasadan çekildi gibi bir şey oldu. Bütün dünyada fiyatlarını yükselttiler o sırada PS5 sabit tuttu. Üstelik Türkiye'de resmi satışı da yok dolayısıyla aracılardan alıyorsunuz. Son olarak talebi az olduğu için firmaların koyduğu kar marjı ekstra yükseliyor. Yoksa sıfır bir Series S bence taş çatlasın 15k ikinci eli ise 10k olmalı. Fazlası verilmez. Yine de bebek gibi cihaz orası ayrı.

Konsol üretimi yok yeni oyunlarda performans vermiyor çakılıyor. PS4 Pro ayarında o konsol. 2. elini 8bine satıyorlar. Basit eski oyunlar içim güzel.
Bir de yeni konsol gelecek galiba. Benim Xbox konsol hesabındaki oyunlar artık PC yüklenebilir olmuş. Büyük ihtimal Windows işletim sistemli bir konsol gelecek.

Yanılmıyorsam 6-7 yılını doldurdu o konsol.

Xbox yarı piyasadan çekildi gibi bir şey oldu. Bütün dünyada fiyatlarını yükselttiler o sırada PS5 sabit tuttu. Üstelik Türkiye'de resmi satışı da yok dolayısıyla aracılardan alıyorsunuz. Son olarak talebi az olduğu için firmaların koyduğu kar marjı ekstra yükseliyor. Yoksa sıfır bir Series S bence taş çatlasın 15k ikinci eli ise 10k olmalı. Fazlası verilmez. Yine de bebek gibi cihaz orası ayrı.

6 yılda değişen fiyatlara bak ilk çıktığında 3 bin TL bile değildi.

6 yılda değişen fiyatlara bak ilk çıktığında 3 bin TL bile değildi.
fiyatı biliyorum 2800 çıktı konsola sonra 3.5 oldu sonra malum parti konsola vergi getirdi bir anda fiyat 5.8 oldu.

Ben SS geçemedim elimde daha güçlü One X vardı. Hala da One X daha iyi grafik verir. SS çöp bir cihaz. Fiyatı ilk zamanlar şahaneydi. Rakipsizdi.

Ama bu zamanda da alınır. FIFA Forza 5 GTA 5 falan sorunsuz. Güzel.

Şu saçma vergi işi konsolları vurmasa 12bin bandında olurdu o cihaz.

Nintendo olsun Xbox olsun eskiden para değildi. Vergi X2 yaptı.