deiinzz

Deneyimli
Normalde 1000 Mbps internetim var, XBOX Series S kullanıyorum ve şaka gibi 30 Mbps falan hız alıyorum. 50 kat bir yavaşlık nasıl olabilir?

Eski YouTube videolarından çözüm denedim fakat hiçbiri işe yaramadı. Dünden beri durum böyle. Resmen internete boşa para ödüyoruz böyle; 50 kat yavaşlık nedir ya?

Bununla ilgili bir çözümü olan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazın kendisi direkt sorunlu zaten XBOX sunucuları falanda problemli. Bende Series S varken cihaz internete bağlanmıyordu. Cihazı her açtığımda internete bağlanmak için 3-4 kere yeniden başlatmam gerekiyordu.

Cihazın kendisi direkt sorunlu zaten Xbox sunucuları falan da problemli. Bende Series S varken cihaz internete bağlanmıyordu. Cihazı her açtığımda internete bağlanmak için 3-4 kere yeniden başlatmam gerekiyordu.

Cihazla ilgisi yok. Önceden kullandığım cihazda sorun yoktu. Ki Series X de yaşayanlar da var zaten. Sorun sunucu da çözenler var ama ben göremedim.

Normalde 1000 Mbps internetim var, Xbox Series S kullanıyorum ve şaka gibi 30 Mbps falan hız alıyorum. 50 kat bir yavaşlık nasıl olabilir?

Eski YouTube videolarından çözüm denedim fakat hiçbiri işe yaramadı. Dünden beri durum böyle. Resmen internete boşa para ödüyoruz böyle; 50 kat yavaşlık nedir ya?

Bununla ilgili bir çözümü olan var mıdır?

Hocam Ethernet'le mi Wi-Fi ile mi bağlıyosunuz xboxa bir de mesafesi var mı Wi-Fi ise.