Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Güncel BIOS burada:
Bu rehberle güncelleyebilirsiniz:
techolay.net
Bu konuda da göreceğiniz üzere başarıya ulaştık. Takıldığınız yerde konuya yazabilirsiniz.
techolay.net
Not: Bütün risk size ait.
Secure Flash ROM Verify Fail Hatası Nasıl Çözülür? - Techolay
BIOS güncelleme veya modifikasyon işlemleri sırasında karşılaşılan yaygın hatalardan biri "Secure Flash ROM Verify Fail" hatası. Bu hata genellikle BIOS veya
Bu konuda da göreceğiniz üzere başarıya ulaştık. Takıldığınız yerde konuya yazabilirsiniz.
Çözüldü: Casper Excalibur BIOS'lu anakarta resmi MSI BIOS'u nasıl atılır?
Casper Excalibur'un 2021 yılında üretilmiş hazır masaüstü PC'sini aldım. Anakartı MSI B560M-A Pro ve M-Flash ile BIOS güncellemesi yapmaya çalıştığımda BIOS'u kilitli olduğundan sanıyorum hata veriyor. BIOS MSI'ın ilk güncellemesi yüklü, nasıl MSI'ın resmi BIOS'unu yüklerim? Bilen varsa yardımcı...
Tam anakart modeli nedir? Bir de XCELLERATOR XD870 diye bir model çıkmıyor. XP olmasın?
Güncel BIOS burada:
techolay.net
techolay.net
Secure Flash ROM Verify Fail Hatası Nasıl Çözülür? - Techolay
BIOS güncelleme veya modifikasyon işlemleri sırasında karşılaşılan yaygın hatalardan biri "Secure Flash ROM Verify Fail" hatası. Bu hata genellikle BIOS veya
Çözüldü: Casper Excalibur BIOS'lu anakarta resmi MSI BIOS'u nasıl atılır?
Casper Excalibur'un 2021 yılında üretilmiş hazır masaüstü PC'sini aldım. Anakartı MSI B560M-A Pro ve M-Flash ile BIOS güncellemesi yapmaya çalıştığımda BIOS'u kilitli olduğundan sanıyorum hata veriyor. BIOS MSI'ın ilk güncellemesi yüklü, nasıl MSI'ın resmi BIOS'unu yüklerim? Bilen varsa yardımcı...
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp
cd komutları ile söz konusu klasöre gidin.