zeR0

Uzman

Linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Bel fıtığım var ve sırtımda ağrılar olabiliyor. Ciddi ergonomik ve oturunca “oh be” dedirtecek bir koltuk arayışım var. Marka fark etmez. Nurus Me Too modelini gidip yerinde inceledim, gayet güzel; fakat xDrive XD-1001’in ayak uzatması ve daha fazla ayarlanabilir olması yönünü beğendim.

EDİT: Aradığım koltuk tam olarak bu

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Daha çok para verince daha iyi olmuyor. Koltuk, yatak vs. bunlar kişisel beğenidir, denenmelidir. Şahsen bir koltuğa 30 bin lira vermem. Bende de fıtık var ama ciddi değil Xdrive mağazasına gidip deneyeceğim yeni alacağımı. Deneyemiyorsa inceleme ve kullanıcı yorumlarıyla şansa bırakacaksın.

Maksimum bütçe 30 k. Belime en iyi gelecek koltuk 10k ise bu benim yararıma olur fakat böyle bir koltuk göremedim. IKEA Markus fiyat olarak çok iyi fakat kolçakları hiç oynamıyor ve bu büyük bir eksi.

xDrive Antalya'da yok ve fiyatı da çok yüksek bu sebeple belki kullanan vardır diye konusunu açtım. Deneyip iade edeceğim gibi duruyor eğer beğenmezsem.

Evet ben de çok kararsız kalmıştım ama acele etmeyeceğim, taşınma durumum var 3-5 aya. Taşındıktan sonra alacağım gibi, bana baya uzak da olsa Ankara'da şubesi var mış bir tane.

Evet ben de çok kararsız kalmıştım ama acele etmeyeceğim, taşınma durumum var 3-5 aya. Taşındıktan sonra alacağım gibi, bana baya uzak da olsa Ankara'da şubesi var mış bir tane.

Hocam iyi fikir aslında denemeye gitmek :D Hiç düşünmedim. Alacaksın 5 sene minimum seninle ve çok ciddi bir iş görecek. Pc topladım parma zaten yok ama son ve en önemli parçayı da fiyatından dolayı kısıp da kötü almak istemiyorum. Masayı ucuz aldım ikeadan çünkü çok mühim değil.

Bu işin apple'ı, dyson'ı, roborock'u hangi marka onu öğrenmeye çalışıyorum. Oyuncu koltuklarını hiç sevmem. Bana otururnca en kaliteli yatağın hissiyatını veren bir marka lazım. Nurus iyi gibi ama onun da eksileri var.

Oled ekran aldım. Karşısında yatıp, ayaklarımı uzatıp film izlemek istiyorum. Yani zengin biri değilim ama 3-5 hamburger az yerim 5 senelik yoldaşımı iyi seçerim gibi bir durum var. Günde 6 saat üstünde olacağım.

Bu arada indirimde diye ilgileniyorum bu koltukla. dün aynı fiyat hepsiburadada vardı ve 9 taksit yapıyordu. Yoksa listeye alamazdım bu fiyatı. Şimdi HB fiyatı artmış düne kıyasla.

Satın aldığım koltuk: https://www.hepsiburada.com/timob-teraphi-masajli-calisma-koltugu-pm-HBC0000A11NL5

Bütçesi daha yüksek olanlara ve ayak uzatma aparatı istemeyenlere aynı markjanın Elastic modelini tavsiye ederim.

Son düzenleme: