poro

Yetkin
Makaleler
2
Minimal bir XenForo eklentisi yazıyorum. Ancak izin yapılandırmalarını yaparken sorun yaşıyorum. Yazdığım izin, eklenti eklenince gözükmüyor yani. Birine bu izin verilmek istendiğinde izin gözükmüyor. Nerede hata yaptığımı tam olarak tespit edemedim. Sorun isimlendirmelerde mi yoksa başka bir yerde mi?

permissions.xml

XML:
<permissions>
   <permission permission_group_id="general" permission_id="xxx" permission_type="flag" interface_group_id="generalPermissions" display_order="9999"/>
</permissions>

phrases.xml

XML:
<phrases>
   <phrase title="permission.general_xxx" version_id="1000010" version_string="1.0.0 Alpha">
     <![CDATA[ xxx ]]>
   </phrase>
</phrases>

Son düzenleyen: Moderatör:
Birden fazla permission eklediğinizde de sorun yaşanıyor mu? Onu bi' test edin. İki farklı permission yazın bakalım görünecek mi zira ona göre bir öneride bulunayım :)

Birden fazla permission eklediğinizde de sorun yaşanıyor mu? Onu bi' test edin. İki farklı permission yazın bakalım görünecek mi zira ona göre bir öneride bulunayım :)

Çalışmamasının sebebi önceden interface_group_id değerini yanlış veriyor olmammış. Konudaki yapılandırma da doğruymuş bu şekilde çalışıyor😅.