Şu an elimde PC olaydi basvururdum. 😅

Merhaba,

Forumdaki hataları gidermek ve yeni özellikler eklemek için XenForo geliştiricisi aramaktayız. Hangi dilleri bildiği, ne kadar tecrübesi olduğu umurumda değil, işi yapması yeterli.

Saatlik ücret: 850 TL + KDV.

Başvurular: Recepbaltas@[site]

En sevdigim is ilani türü. 😅

Merhaba, belirttiğiniz kişi XenForo ile ilgili sorunları çözebildi mi? Classified plugin kurulumu ve özelleştirme lazım benim sitemde onun için soruyorum.

Böyle durumlar için konu oluşturun olmadı beni de etiketleyin müsait vakitte sorularınızı ya ben ya da bir başka kişi yanıtlayacaktır. Özel olarak destek isterseniz de konunuzda bunu belirtebilirsiniz Recep abi uygun görürse ilgili iletişimi sağlamak adına destek olur. Naz'ın eklentileri çok detaylı yapılandırma gerektiğinden dediğinizi anlıyorum.

XF konusunda da umarım TR'de daha çok kaliteli geliştirici yoğunluğu görürüz 🙏

Merhaba, belirttiğiniz kişi XenForo ile ilgili sorunları çözebildi mi? Classified plugin kurulumu ve özelleştirme lazım benim sitemde onun için soruyorum.

Merhaba, iş ve kişisel hayattaki yoğunluktan kaynaklı olarak mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın. Açtığınız konuya da geri dönüş yapamadım ayrıca kusura bakmayın. Aktif olarak çalıştığım için hem şirketin yasal zorunluluklarından kaynaklı olarak hem de geriye kalan sürenin kendi kişisel ihtiyaçlarıma ayırmamdan kaynaklı ek iş gibi durumlara sıcak değilim maalesef. Ancak sorduğunuz için çok teşekkür ederim. İyi Sosyaller dilerim.