Arzu ederseniz bir de bendekini deneyin :) (ücretsiz)

Teklifiniz için çok minnettarız fakat şu an tüm satın alımlar gerçekleştirildi ve kurulumlar yapıldı. Sonuç olarak her şey satın alındığı için bu nazik teklifinizi reddetmek durumundayız. Yine de aklımın bir köşesinde bulunsun, teşekkürler 🙏

Teklifiniz için çok minnettarız fakat şu an tüm satın alımlar gerçekleştirildi ve kurulumlar yapıldı. Sonuç olarak her şey satın alındığı için bu nazik teklifinizi reddetmek durumundayız. Yine de aklımın bir köşesinde bulunsun, teşekkürler 🙏

Hostingi nasıl hallettiniz? Sunucu özellikleri neler? Merakımdan soruyorum.

Hostingi nasıl hallettiniz? Sunucu özellikleri neler? Merakımdan soruyorum.

Hosting aynı, sunucu özellikleri ise 4 GB RAM ve 2 çekirdekli bir sunucu diyebilirim. Malum, çok güçlü olmamasından ötürü bayağı problem yaşattı kurulumlar esnasında ama çözemeyeceğim iş değil 😎

Bugün, yarın içinde tüm kurulumların ve stabilizasyon işlerinin biteceğini varsayarak test aşamalarına geçiş yapacağım. Ay sonuna kadar da sunucular arası transferi gerçekleştiririz. Planlı bir kapalı kalma durumu olacağından ötürü bir gece 1-2 saat Sosyal kapalı kalabilir bunun da bilgisini şimdiden vereyim. Vakti geldiğinde daha çok bilgiyi sizlerle paylaşacağız. Beklemede kalın 🙏

Hosting aynı, sunucu özellikleri ise 4 GB RAM ve 2 çekirdekli bir sunucu diyebilirim. Malum, çok güçlü olmamasından ötürü bayağı problem yaşattı kurulumlar esnasında ama çözemeyeceğim iş değil 😎

Bugün, yarın içinde tüm kurulumların ve stabilizasyon işlerinin biteceğini varsayarak test aşamalarına geçiş yapacağım. Ay sonuna kadar da sunucular arası transferi gerçekleştiririz. Planlı bir kapalı kalma durumu olacağından ötürü bir gece 1-2 saat sosyal kapalı kalabilir bunun da bilgisini şimdiden vereyim. Vakti geldiğinde daha çok bilgiyi sizlerle paylaşacağız. Beklemede kalın 🙏

Hocam az değil mi? En azından 6-8 GB VPS kiralansaydı. Ben de çok iyi bir sunucu beklemiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam az değil mi? En azından 6-8 GB VPS kiralansaydı. Ben de çok iyi bir sunucu beklemiştim.

Henüz gerek yok o kadar masrafa, gelecekte Sosyal'e yeni entegrasyonlar yaptıkça ve yeni kişiler aramıza katıldıkça gereklilik düzeyi artaracaktır. O vakte kadar (ki bu yıl sonuna kadar bu sunucuda kalmayı planlıyoruz) bu sunucudan ilerleyeceğiz.