Detaylar
Kim cevapladı?Mahmut Sami
Uzman
XenForo 2.3 nedense bizim forum için Vizontele'deki televizyon muamelesi görüyor. Hayırlısı.![]()
Aslında bunu kuralı var ama işte iPhone Android karşılaştırması gibi olur.
Son düzenleyen: Moderatör:
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Çok sevindim. Hadi bakalım hayırlısı.Arkadaşlar selam,
XenForo 2.3 çıkar çıkmaz geçebilmek için çalışmalara başladık. Çok sayıda eklentimiz var ve bunlardan bazıları da artık geliştirilmiyor. Bütün bunların XenForo 2.3 sürümüyle uyumlu olması için geliştiricimiz @Leo XF 2.3 RC4 sürümü üzerinde çalışmalara başladı.
XenForo 2.3 çıkar çıkmaz geçebilir miyiz bilemiyorum ama en kısa sürede geçmek için çalışmalara başladığımızı belirtmek istedim.
Neden daha önce başlamadınız diye soracaklar için bütçe meselesi diyebilirim.
Sevgiler
- Makaleler
- 7
GIF için VPS aldık. VPS'in performansına bağlı olarak getirmeyi planlıyoruz. Şu anda onunla da @Enes3078 ilgileniyor.
Şimdiden diyeyim, çok umutlu olmayalım bu konu hakkında. Sunucunun stabilizasyonu için her şeyi deniyorum (6 ya de 7 defa işletim sistemini yeniden kurup farklı işletim sistemleri denedim) ve çok az kaldı. Ay sonuna kadar hazır olmasını hedefliyoruz
- Makaleler
- 10
Hocam hedef 2023 gibi olmasın başka bir şey istemiyorum. Size güvenimiz tam getirin artık şu 2.3'ü.
Aklınızda Windows server mi yoksa UNIX tabanlı bir sistem mi var?
Şimdiden diyeyim, çok umutlu olmayalım bu konu hakkında. Sunucunun stabilizasyonu için her şeyi deniyorum (6 ya de 7 defa işletim sistemini yeniden kurup farklı işletim sistemleri denedim) ve çok az kaldı. Ay sonuna kadar hazır olmasını hedefliyoruz![]()
- Makaleler
- 7
Windows çöpünü bir de ana sunucumuzda kullanamazdık, tabii ki UNIX tabanlı
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
- Makaleler
- 24
Abidik gubidik MS servisleri ile isi olmayan biri icin Windows Server kullanmanin hic manasi yok bosa disk ve RAM kullanimi disinda.Aklınızda Windows server mi yoksa UNIX tabanlı bir sistem mi var?
- Makaleler
- 1
Techolay gelişiyor 

Mahmut Sami
Uzman
Şimdiden diyeyim, çok umutlu olmayalım bu konu hakkında. Sunucunun stabilizasyonu için her şeyi deniyorum (6 ya de 7 defa işletim sistemini yeniden kurup farklı işletim sistemleri denedim) ve çok az kaldı. Ay sonuna kadar hazır olmasını hedefliyoruz![]()
Arzu ederseniz bir de bendekini deneyin
Son düzenleyen: Moderatör: