Arkadaşlar selam,

XenForo 2.3 çıkar çıkmaz geçebilmek için çalışmalara başladık. Çok sayıda eklentimiz var ve bunlardan bazıları da artık geliştirilmiyor. Bütün bunların XenForo 2.3 sürümüyle uyumlu olması için geliştiricimiz @Leo XF 2.3 RC4 sürümü üzerinde çalışmalara başladı.

XenForo 2.3 çıkar çıkmaz geçebilir miyiz bilemiyorum ama en kısa sürede geçmek için çalışmalara başladığımızı belirtmek istedim.

Neden daha önce başlamadınız diye soracaklar için bütçe meselesi diyebilirim.

Sevgiler
Çok sevindim. Hadi bakalım hayırlısı.

GIF için VPS aldık. VPS'in performansına bağlı olarak getirmeyi planlıyoruz. Şu anda onunla da @Enes3078 ilgileniyor.

Şimdiden diyeyim, çok umutlu olmayalım bu konu hakkında. Sunucunun stabilizasyonu için her şeyi deniyorum (6 ya de 7 defa işletim sistemini yeniden kurup farklı işletim sistemleri denedim) ve çok az kaldı. Ay sonuna kadar hazır olmasını hedefliyoruz :thumbsup:

Hocam hedef 2023 gibi olmasın başka bir şey istemiyorum. Size güvenimiz tam getirin artık şu 2.3'ü.

Şimdiden diyeyim, çok umutlu olmayalım bu konu hakkında. Sunucunun stabilizasyonu için her şeyi deniyorum (6 ya de 7 defa işletim sistemini yeniden kurup farklı işletim sistemleri denedim) ve çok az kaldı. Ay sonuna kadar hazır olmasını hedefliyoruz :thumbsup:

Aklınızda Windows server mi yoksa UNIX tabanlı bir sistem mi var?

çok umutlu olmayalım bu konu hakkında
Tik Tok Stare GIF

Arzu ederseniz bir de bendekini deneyin :) (ücretsiz)

Son düzenleyen: Moderatör: