XenForo mu mantıklı, yazılımcıya yaptırmak mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4284
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 900

4284

Uzman
Makaleler
1
Az önce XenForo ile alakalı bir konu gördüm. Benim de biraz işim düştü, bakmıştım fiyatlarına ve bütçeme pek uygun değildi. Sizce XenForo mu pahalı gelir yoksa yazılımcı bulup ona yaptırmak mı? Yazılımcı fiyatlarını hiç bilmiyorum. Lütfen linç etmeden yazalım.

Forum sitesinden bahsediyorsak XenForo kadar kalitelisini kodlayacak yazılımcı bulmak zor.
Bulsan da çok pahalıya gelir, XenForo yıllardır geliştirilen şu an piyasadaki en iyi forum yazılımı.

Alternatif olarak MyBB olabilir ancak XenForo kadar iyi degil...

Maddi kısmını bilmiyorum ama XenForo gibi cok kullanılan platformlar hem daha kullanışlı hem de daha uyumlu olacaktır. Bir sorun yaşadığında çözüm bulmak daha kolay olur mesela. Birine yap desen kim bilir ne çıkacak ortaya.

Her şekilde yazılımcıya ihtiyaç duyarsınız ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Flarum nasıldır? Ben ücretsiz değildi diye hatırlıyordum ama sitede "free" yazıyor.

Yazılımcı zaten tek başına forum yapamaz. Ya XenForo ya da hiç bulaşma.
Yapar da XenForo kadar enterprise seviye olmaz. Onun dışında 6 ayda çok tatlı bir iş ortaya çıkarabilir. Sosyal medya platformu yapmıştım ben. Tasarım harici her şeyi ben yapmıştım.

Yapar da XenForo kadar enterprise seviye olmaz. Onun dışında 6 ayda çok tatlı bir iş ortaya çıkarabilir. Sosyal medya platformu yapmıştım ben. Tasarım harici her şeyi ben yapmıştım.
Register/login ve soru sorma kısmı ile blog yazısı kısmı yeter diye düşünüyorum. Çok mu minimal düşünüyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…