Az önce XenForo ile alakalı bir konu gördüm. Benim de biraz işim düştü, bakmıştım fiyatlarına ve bütçeme pek uygun değildi. Sizce XenForo mu pahalı gelir yoksa yazılımcı bulup ona yaptırmak mı? Yazılımcı fiyatlarını hiç bilmiyorum. Lütfen linç etmeden yazalım.
Detaylar
Kim cevapladı?Yazılımcı zaten tek başına forum yapamaz. Ya XenForo ya da hiç bulaşma.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Forum sitesinden bahsediyorsak XenForo kadar kalitelisini kodlayacak yazılımcı bulmak zor.
Bulsan da çok pahalıya gelir, XenForo yıllardır geliştirilen şu an piyasadaki en iyi forum yazılımı.
Bulsan da çok pahalıya gelir, XenForo yıllardır geliştirilen şu an piyasadaki en iyi forum yazılımı.
tornatezgahi
Başarılı
Alternatif olarak MyBB olabilir ancak XenForo kadar iyi degil...Az önce XenForo ile alakalı bir konu gördüm. Benim de biraz işim düştü, bakmıştım fiyatlarına ve bütçeme pek uygun değildi. Sizce XenForo mu pahalı gelir yoksa yazılımcı bulup ona yaptırmak mı? Yazılımcı fiyatlarını hiç bilmiyorum. Lütfen linç etmeden yazalım.
Maddi kısmını bilmiyorum ama XenForo gibi cok kullanılan platformlar hem daha kullanışlı hem de daha uyumlu olacaktır. Bir sorun yaşadığında çözüm bulmak daha kolay olur mesela. Birine yap desen kim bilir ne çıkacak ortaya.
Her şekilde yazılımcıya ihtiyaç duyarsınız ama.
Her şekilde yazılımcıya ihtiyaç duyarsınız ama.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ücretsiz alternatiflere de bakabilirsiniz. Ama XenForo kadar kapsamlı yazılımlar beklemenizi önermem.
https://alternativeto.net/software/xenforo/?license=free
https://alternativeto.net/software/xenforo/?license=free
Xenforo.
Ben de inceliyorum şimdi. Güzeldir.Arkadaşlar Flarum nasıldır? Ben ücretsiz değildi diye hatırlıyordum ama sitede "free" yazıyor.
- Makaleler
- 7
Yapar da XenForo kadar enterprise seviye olmaz. Onun dışında 6 ayda çok tatlı bir iş ortaya çıkarabilir. Sosyal medya platformu yapmıştım ben. Tasarım harici her şeyi ben yapmıştım.Yazılımcı zaten tek başına forum yapamaz. Ya XenForo ya da hiç bulaşma.
Register/login ve soru sorma kısmı ile blog yazısı kısmı yeter diye düşünüyorum. Çok mu minimal düşünüyorum?Yapar da XenForo kadar enterprise seviye olmaz. Onun dışında 6 ayda çok tatlı bir iş ortaya çıkarabilir. Sosyal medya platformu yapmıştım ben. Tasarım harici her şeyi ben yapmıştım.
Yeni konular
-
-
-
Kredi kartının asgarisi mi ödenmeli yoksa tüm borcu mu?
- michaelscofield
-
-
-
-
-
-
-