Yorum yok.
Detaylar
Kim cevapladı?Sorumsuz anne babasına laf anlatmak lazım. Bu adam eminim trafikte bir kadın bir erkeğe çarpsa bile gider kadını savunur adamı döver de yollarlar.
Parkın icinden gecen bisiklet yolunda o kadar hizli gidilmez. Çocuk o ayrica yani ne yapacagi belli olmaz ona gore hareket edeceksin.
D4C
Yetkin
Şaşırdım tartışma büyümemiş hızlıca kapanmış. Dayı çok yanlış değil ama "çocuk bu çıkar önüne" diyen dayı hayatımda duyduğum en saçma bahaneyi verdi. Sahip çıkacaksın arkadaşım çocuğa, orası kavşaksa o da bir araçsa sen bildiğin çocuğu ölüme yolluyorsun o zaman.
Parkın icinden gecen bisiklet yolunda o kadar hizli gidilmez. Çocuk o ayrica yani ne yapacagi belli olmaz ona gore hareket edeceksin.
Ailesi sahip çıkacak bu nasıl mantık.
xLeomessi
Becerikli
Scooter kullanan haklı falan değil, orası bisiklet yolu. Scooter değil, hızlı gidiyor. Yol ile bağlantılı park yolu var, dikkat etmek zorunda. Bu trafikte de geçerli, her zaman sen dikkatli olacaksın. İnsanların ne yapacağı belli olmaz.
Karşıya geçtiklerini uzaktan görüyor, yavaşlayacak zamanında. Bence bir baştan izle videoyu. Biz de az bisiklet sürmedik, Mersin sahil yolunda hiç öyle bir şey yaşamadım. Ayık olacaksın, önceden bileceksin ne olacağını. Trafik içinde geçerli bakacaksın, önüne saçma sapan hareket eden araçları sollayıp geçeceksin veya yaklaşmayacaksın mesela.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çocuk ne kadar efendiymiş, biri bana manyak mısın dese amcam yaşımda ki adama vurmam ama tartışırım.
Suç çocukta değil bu arada tabii ki, ebeveynde. Orası bisiklet yolu değil mi? Biri bana bisiklet yolundayken çarpsa sesimi çıkarmam haksız olduğum için, kaldırımdan yürümem lazım çünkü.
Suç çocukta değil bu arada tabii ki, ebeveynde. Orası bisiklet yolu değil mi? Biri bana bisiklet yolundayken çarpsa sesimi çıkarmam haksız olduğum için, kaldırımdan yürümem lazım çünkü.
Remus Lupin
Üstün
- Makaleler
- 1
Adam çok hızlı gidiyor. Kameradan dolayı sanırsam gözükmüyor ama 25'in üstünde o belli. Ayrıca çocuğun karşıya geçeceğini gördüğü anda yavaşlamalıydı.
Çocuk sonuçta elini tut babalık yap. Kendisi sürse aynı hızla gider, orası kavşak değil, bisiklet yolu bölünmüyor düz gidiliyor. Sağı solu yol ayırımı olmadığı için sürücüyü bağlamaz. Kendi çoçuğuna sahip çık. Çoçuğun kendini atıyor, bir şey olsa boşu boşuna içerde ranza sırası bekleyecek. 
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Havuz, doğa ve uyuyan Golden Retriever | Samsung Galaxy A55
- michaelscofield