Medeni sporcu bir genç ve dağ ayıları.Acınası.Senin çocuğunun bisiklet parkurunda ne işi var diye sor önce tokat çakarım falan diyor o bisikletle bunun küçük kafasını parçalamak lazım.

Videoyu baştan sona kadar izlerken gerçekten elim ayağım titredi. Köyünden kalkıp gelmiş avellere medeniyet tabii ki 10 gömlek fazla gelir. Bunları geldikleri yere sürmek gerek.

Bunu Arnavutlara kakalayalım.

Nice Albanian video.

@62 bazı Türk videolarına nasıl Nice Greek video diyoruz ya. Bu da Arnavutköy olduğu için öyle dedim.

Yetmiyor büyük olduğu için sürekli söz kesiyor. Bu adamı AB'ye alsan ne yazar? Daha ayakta işerken deliği tutturamaz....
Türkiye'de maalesef böyle bir sorun var. Büyükler kendini küçüklerden üstün görüyor. Şimdi gelir, "Üstün değil mi?" diyenler; kimse kimseden üstün değildir.

Ulan devlet yayalar, çocuklar zarar görmesin diye bisiklet yolu yapmış. Çocuk mis gibi o yolda gidiyor. E be andaval sen çocuğa dikleneceğine evladına öğretsene bisiklet yolunda yürümemesi, koşmaması, oynamaması gerektiğini ? Abi cahil insanlar neden bu ara çoğaldı be ?

Videodan hiçbir şey anlaşılmıyor. Bana çocuk sanki kırmızı kamyonun kasasına bisikletle binmiş, oradan tartışıyor gibi geldi.

Özet;

Bisiklet üzerindeki arkadaş bisiklet yolundan gidiyor gayet normal bir şekilde. "sorumlu babalar" da kanunlar çerçevesinde bisiklet yolunda giden bisikletli genci "sen burada binemezsin bizim çocuklarımız oynuyor, ona çarparsan kafanı gözünü kırarım" diyor.

Ama çocuğa helal olsun geri adım atmamış.

Ulan devlet yayalar, çocuklar zarar görmesin diye bisiklet yolu yapmış. Çocuk mis gibi o yolda gidiyor. E be andaval sen çocuğa dikleneceğine evladına öğretsene bisiklet yolunda yürümemesi, koşmaması, oynamaması gerektiğini ? Abi cahil insanlar neden bu ara çoğaldı be ?

Özet;

Bisiklet üzerindeki arkadaş bisiklet yolundan gidiyor gayet normal bir şekilde. "sorumlu babalar" da kanunlar çerçevesinde bisiklet yolunda giden bisikletli genci "sen burada binemezsin bizim çocuklarımız oynuyor, ona çarparsan kafanı gözünü kırarım" diyor.

Ama çocuğa helal olsun geri adım atmamış.
Başka video da var mış. Onun da izledim anladım olayı.