Bu adam Nobel Barış Ödülü'nden vazgeçmiş anlaşılan. Yahudi lobisi > Nobel barış ödülü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ve sonunda beklenen oldu. O kadar Amerikan askeri yığınağının arkasından bunun geleceği belliydi zaten. İran da şimdi tehditler savuruyor. Ortalık yine karıştı. Allah hepimizin sonunu hayreylesin. Bölgede savaş eksik olmuyor bu kan emiciler yüzünden.

İranlı bir arkadaş vardı protestolara katılan; en son bana “Herkesi öldürüyorlar” diye yazdı. O zamandan beri cevap vermedi, umarım iyidir ne diyeyim :/

İran'ı tamamen yok etmekten bahsediyor. İran'dan hala karşı saldırı olmaması garip. Sanırım İran müsaade ediyor, belli yerlerin vurulması için. Gizli anlaşma yapmış olabilirler. İran'ın balistik füzeleri engellenememişti geçenki savaşta ve şu an balistik füzeleri ateşlemediler bile. Çok garip. Benim düşüncem İran'ın ordusunun içindeki tarikatlar İsrail tarafından yönetiliyor ve karşılık vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Çok büyük operasyonel zaaf var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İran'ın ilk defa savaş uçaklarını (savaş uçağı denirse) gördüm Twitter'da. Yani hava harekatına karşı koymaya çalışıyorlar. Demek ki bu sefer topyekûn bitirecekler İran'ı. Havaalanlarını vs. de bombalamışlar. Bize yesinler birbirlerini demek düşer.