İsrail, Gazze'yi işgal etmek için karayoluyla operasyon başlattı.
Detaylı haber için:
Detaylı haber için:
Son düzenleyen: Moderatör:
Allah İsrail'in belasını versin israili destekleyenleride anlamıyorum, İsrail denen devlet önüne gelene köpek gibi saldıran bir devlet zamanı gelince bu adamlar bizede saldıracak zaten saldıracakta bu kaçınılmaz, resmen ülkemin vatandaşları kendisine düşman olan bir devleti destekliyor, gerçekten ilginç bir milletiz.İsrail, Gazze'yi işgal etmek için karayoluyla operasyon başlattı.
Detaylı haber için:
Tarihsel olarak bakınca Osmanlıya karşı savaşan toplam Arap sayısı 30 ila 40 bin arası tahmin edilirken Osmanlı safında daha fazla hatta 100 bin üzeri çıktığı söyleniyor, yanlış düşünüyorsunuz.İnsani olarak tabii ki Gazze'nin bu durumda olması çok kötü ama devletsel olarak baktıgımızda zamanında Osmanlı'ya ihanet edip ermeni soykırımını destekleyenler şimdi çaresizce yardım bekliyorlar.
İnsani olarak tabii ki Gazze'nin bu durumda olması çok kötü ama devletsel olarak baktıgımızda zamanında Osmanlı'ya ihanet edip ermeni soykırımını destekleyenler şimdi çaresizce yardım bekliyorlar.
Allah İsrail'in belasını versin İsrail'i destekleyenleride anlamıyorum, İsrail denen devlet önüne gelene köpek gibi saldıran bir devlet zamanı gelince bu adamlar bize de saldıracak zaten saldıracakta bu kaçınılmaz, resmen ülkemin vatandaşları kendisine düşman olan bir devleti destekliyor, gerçekten ilginç bir milletiz.
Çocuk katili bir devleti devleti desteklemekte hangi kafayla ise.
Tarihsel olarak bakınca Osmanlı'ya karşı savaşan toplam Arap sayısı 30 ila 40 bin arası tahmin edilirken Osmanlı safında daha fazla hatta 100 bin üzeri çıktığı söyleniyor, yanlış düşünüyorsunuz.
ASALA, P*K, EOKA, nerede Türk karşıtı varsa bu adamlar destek vermişler. O yüzden bunlara karşı bende empati sıfır.İnsani olarak tabii ki Gazze'nin bu durumda olması çok kötü ama devletsel olarak baktıgımızda zamanında Osmanlı'ya ihanet edip ermeni soykırımını destekleyenler şimdi çaresizce yardım bekliyorlar.
Eee si sonra din kardeşimiz kardeş kardeşi vurur mu?
Bu masaldan ibaret.
@3613, araplarla sorunumuz yavuz un hilafeti türklere almasıyla ilk resmi tarihli olarak yazabiliriz.
Araplara gore türkler tali Müslüman'dır.
Kuran Arapça ve araplara indirilmiş, peygamberimiz Arap oldugu için halife de araplardan olması gerekir diye giderler, bu açık sekilde biz türkleri yandas olarak degil onlardan rmaneti çalınmiş gozuyle bakarlar.
Saydıklarının haricinde;
Karabag savası ve soykırım meselesinde ermenileri, Kıbrıs meselesinde bizleri işgalci olarak gormelerine sasırmamamız gerek.
Sasıranlar muslumanız diyerek, Arap usaklıgı yapanlar.
Bizlerde oyle bir gınde Müslüman olmadık,
Moğol baskıları ile batıya gocte Arap orduları türlerin içinden geçmiştir. Talkan ve curcan katliamları baslıca ornekler.
Bundan once kucuk boylarla Arap hakimiyetine giren, asimile olanlar azınsanmayacak kadardır.
Anadolu'nun kapılarının malazgirt ile bize acılmasından yuzyıllar once Anadolu'ya yerlesen Türk nüfus ta azımsananamaz.
Filistine sadece insani boyut olarak bakabilirim, harici arapların kendi meseleleridir.