Ben o katliamı destekleyen hiçbir ülkenin insanını sevmem, o ülkenin şehriyle de kardeş olmam o zaman. Doğu Türkistan dediğin ırk, bir Türk ırkı.
O halde Türkiye'de barınan Türkleri de sevmiyorsunuz çünkü Türkiye'de de Doğu Türkistan katliamını destekleyen bir sürü Türk var :D Bu iş böyle olmaz. Sinirden doğru düşünemiyorsunuz.

O halde Türkiye'de barınan Türkleri de sevmiyorsunuz çünkü Türkiye'de de Doğu Türkistan katliamını destekleyen bir sürü Türk var :D Bu iş böyle olmaz. Sinirden doğru düşünemiyorsunuz.
Ne siniri Allah aşkına, sinirlik bir durum yok ki. :D
Doğu Türkistan katliamını destekleyen bir Türk, benim gözümde Türk değildir. Ben Gazze'de yapılan katliamı kesinlikle desteklemiyorum. Bu Doğu Türkistan için de geçerli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne siniri Allah aşkına, sinirlik bir durum yok ki. :D
Doğu Türkistan katliamını destekleyen bir Türk, benim gözümde Türk değildir. Ben Gazze'de yapılan katliamı kesinlikle desteklemiyorum. Bu Doğu Türkistan için de geçerli.

İşte böyle ayırmak gerekiyor. Katliamı destekleyen hırtlardan dolayı tüm Filistin insanına kötü gözle bakamayız sonuçta.

İşte böyle ayırmak gerekiyor. Katliamı destekleyen hırtlardan dolayı tüm Filistin insanına kötü gözle bakamayız sonuçta.
Filistin insanına zaten bir şey demedim hocam. Fakat kardeş şehir olarak anılmasına karşıyım. Çocukların ve masum insanların olduğu bir savaşı politik durumlar ne olursa olsun desteklemem.

Kestiğinde hepsinden akan kan aynı, ona laf yok. Ancak bize lazım olan kanı değil, medeniyeti. Pilavı eliyle yiyen bir ırkı, lütfen Türklerle bir tutma.

Bu da büyüme tarzı ile alakalı, yine Arap olmakla alakalı değil😀 Medeniyete takılıyorsanız medeniyet kelimesini kullanmalısınız, Arap kelimesini değil.