İstanbul ve Gazze, kardeş şehir ilan edildi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Bu gidişle Gazze'den bir farkımız olmayacak zaten.
Benim onayımı almadılar. Ben tanımıyorum bu kardeşliği.
İstanbul ve Gazze, kardeş şehir ilan edildi.
Yani buna gerek yoktu aslında.
Ne kardeşi la? Osmanlı askeri dolu treni yakan, Doğu Türkistan katliamını destekleyen elin arabından kardeş mi olur muş?
Ne kardeşi la? Osmanlı askeri dolu treni yakan, Doğu Türkistan katliamını destekleyen elin arabından kardeş mi olur muş?
Dedelerinin hatalarını şimdiki nesillerine yıkamayız. Ayrıca ne olursa olsun ırkçılık yanlıştır. Ha Arap ha Kürt ha Türk kimin kimden ne farkı var ki kan olarak?
Arap'tan dost olmaz dostum. Bunu tarih boyu görebilirsin. Araplar dünyaya hainlik yapmak için gelmiştir. Hiçbirinden kardeş mardeş olmaz. Doğu Türkistan katliamını niye destekliyorlar o zaman?Dedelerinin hatalarını şimdiki nesillerine yıkamayız. Ayrıca ne olursa olsun ırkçılık yanlıştır. Ha Arap ha Kürt ha Türk kimin kimden ne farkı var ki kan olarak?
Son düzenleyen: Moderatör:
Arap'tan dost olmaz dostum. Bunu tarih boyu görebilirsin. Araplar dünyaya hainlik yapmak için gelmiştir. Hiçbirinden kardeş mardeş olmaz. Doğu Türkistan katliamını niye destekliyorlar o zaman?
Destekleyeni var desteklemeyeni var. Genellemek yine yanlış yine yanlış
Ben o katliamı destekleyen hiçbir ülkenin insanını sevmem, o ülkenin şehriyle de kardeş olmam o zaman. Doğu Türkistan dediğin ırk, bir Türk ırkı.Destekleyeni var desteklemeyeni var. Genellemek yine yanlış yine yanlışDoğu Türkistan katliamını desteklemek ya da desteklememek Arap olmakla ilgili değil insanlıkla ilgilidir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-