Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Filistin kesinlikle Türkiye'nin meselesi degildir.
Politikaların çakışması başka, soykırıma karşı çıkmak başka. Orada işlenen bir insanlık suçu, sırf atalarının yaptıklarından ötürü çocuklarının kafası kopuk anneleri başında ağlamasını bazı meseleleri şahsileştirerek normallemek biraz ayıp / çocuksu oluyor.

Geçen hafta bir eşikten dönüldü. Qatar yerine Türkiye vurulacaktı. NATO ilişkileri ve Türkiye'nin füze teknolojisi göz önünde bulundurulup vazgeçildi deniyor yabancı medyada. İlla ki bir yolunu bulup buna da kalkışacaklar. O zaman görürüz kimin meselesi kimin meselesi değil.

Anlamadığınız nokta, kimse Filistin sevdasından değil, İsrail'in tutumuna olan düşmanlığından yaşananlara karşı çıkıyor.

İnsani olarak tabii ki Gazze'nin bu durumda olması çok kötü ama devletsel olarak baktıgımızda zamanında Osmanlı'ya ihanet edip Ermeni soykırımını destekleyenler şimdi çaresizce yardım bekliyorlar.
Osmanlı'ya ihanet eden kişiler ile bugünkü kişiler aynı mı? Ayrıca sanki Filistin'de devletin ağırlığı var gibi konuşuyorsunuz, sizce orada gerçekten bir Filistin devleti var mı?
100 seneyi aşkın bir süre önce yaşanmış bir savaş için bugünkü Filistin toplumunu mu sorumlu tutuyorsun? Komiksiniz gerçekten.
Güney Kıbrıs'i ve Ermenistan'i da destekleyen kendileriydi.
Bu konularda haklı olabilirsin ama Filistin'de soykırım yaşandığı gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca tekrardan söylüyorum Filistin halkının devletleri olduğundan haberi bile olmayabilir, o derece pasif ve temsil yeteneği güçsüz bir devlet.

Bakın Filistin'de soykırım yaşanıyor demek sizin Arap sevici olduğunuz anlamına gelmez. Filistin'e yaşananlara üzülmeniz sizin Siyasal İslamcı olduğunuz anlamına gelmez. Müslüman olmayıp da Filistin'i destekleyebilirsiniz. 100 sene önce yaşanmış savaşları gösterip Ortadoguda dökülen kanlara meşru gözüyle bakmayı bırakın.

Umarım en yakın zamanda işgal ederler de bir daha haberini duymam bu Filistin'in, helal olsun İsrailli askerlere, teröristlere haddini bildiriyorlar.
Teröristleri öldürsünler, ona bir şey demiyoruz. Ama ayırt etmeden çocukları öldürüyorlar.
Savaş ortamında ilişkiye girip çocuk yapanlara mı sinirleneyim, Filistin halkının geçmişte atalarımıza yaptıklarına mı yoksa toptan Ortadoğu denen b*ktan bölgeye mi bilemedim.
images.webp

Osmanlı'ya ihanet eden kişiler ile bugünkü kişiler aynı mı? Ayrıca sanki Filistin'de devletin ağırlığı var gibi konuşuyorsunuz, sizce orada gerçekten bir Filistin devleti var mı?

100 seneyi aşkın bir süre önce yaşanmış bir savaş için bugünkü Filistin toplumunu mu sorumlu tutuyorsun? Komiksiniz gerçekten.

Bu konularda haklı olabilirsin ama Filistin'de soykırım yaşandığı gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca tekrardan söylüyorum Filistin halkının devletleri olduğundan haberi bile olmayabilir, o derece pasif ve temsil yeteneği güçsüz bir devlet.

Bakın Filistin'de soykırım yaşanıyor demek sizin Arap sevici olduğunuz anlamına gelmez. Filistin'e yaşananlara üzülmeniz sizin Siyasal İslamcı olduğunuz anlamına gelmez. Müslüman olmayıp da Filistin'i destekleyebilirsiniz. 100 sene önce yaşanmış savaşları gösterip Ortadoguda dökülen kanlara meşru gözüyle bakmayı bırakın.
Ne yuz sene onceki savasi yahu? Adamlar daha bir kac sene once gidip Erivan'daki sozde soykirim anitina celenk biraktilar. Kibris'ta Turkler işgalcidir dediler. Dedeleri neyse bunlar da ayni. Afrika'da acliktan olen cocuga ses bile cikarmayanlar Araplar olunce bizim perisan olmamizi bekliyorlar. Hic umurumda olmaz. Gidip ingiliz efendilerinden yardim dilensinler.

Ne yuz sene onceki savasi yahu? Adamlar daha bir kac sene once gidip Erivan'daki sozde soykirim anitina celenk biraktilar. Kibris'ta Turkler işgalcidir dediler. Dedeleri neyse bunlar da ayni. Afrika'da acliktan olen cocuga ses bile cikarmayanlar Araplar olunce bizim perisan olmamizi bekliyorlar. Hic umurumda olmaz. Gidip ingiliz efendilerinden yardim dilensinler.
Her şey doğru buradakilerin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Osmanlı'ya ihanet eden kişiler ile bugünkü kişiler aynı mı? Ayrıca sanki Filistin'de devletin ağırlığı var gibi konuşuyorsunuz, sizce orada gerçekten bir filistin devleti var mı?

Umurum dışı filistini sevmem sadece insanlara üzülüyorum. Umarım filistini haritadan silerler. Ek olarak şu anki devlet başkanları ermeni soykırımını destekliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.