İran rejimi velev ki düşmeye yaklaşırsa atom bombası kullanımı çok uzak görünmüyor. Dünya bir rahat nefes alamadı gitti.

Yeni mülteci dalgası hayırlı uğurlu olsun, halkın yarısı mülteci olacak artık.

Yeni mülteci dalgası hayırlı uğurlu olsun, halkın yarısı mülteci olacak artık.
Türkiye kendi ordusu ile Iran'ın kuzeyine bir miktar girecektir. Bu tip bir vaka da sınır güvenliğimizi sağlamak adına oldukça önemli.
Ki bunu zaten 1 hafta önceden ayarladı Turkiye.

İran'ın ilk defa savaş uçaklarını (savaş uçağı denirse) gördüm Twitter'da. Yani hava harekatına karşı koymaya çalışıyorlar. Demek ki bu sefer topyekûn bitirecekler İran'ı. Havaalanlarını vs. de bombalamışlar. Bize yesinler birbirlerini demek düşer.
İsrail içinde hali hazırda konuşlandırılmış 20'den fazla Air Force yakıt ikmal uçağı ve 15'e yakın F22 Raptor, F35 Lightning gibi fighter jetleri var.

İran'ın bu modern güç karşısında ne kadar durabileceğini tam kestiremiyorum. Son 1 haftadır İsrail'in tüm havaalanı sahası Amerika'nın askeri güçleriyle doluydu zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ve sonunda beklenen oldu. O kadar Amerikan askeri yığınağının arkasından bunun geleceği belliydi zaten. İran da şimdi tehditler savuruyor. Ortalık yine karıştı. Allah hepimizin sonunu hayreylesin. Bölgede savaş eksik olmuyor bu kan emiciler yüzünden.

İyi bize atmamışlar.

Kendi vatandaşını ezen İran'ın pek bir geleceği yoktu zaten. Dün bir videoya denk geldim direkt göstericiyi arabayla eziyordu kolluk küvveti kendi halkını böylesine düşman gören bir oluşum nasıl halktan destek alabilecek ki bir şekilde istihbarat boşluğu olur en mühim yerleri kaybeder.

Atamazlar. Sınır komşumuz yerle bir ederiz İran'ı. Ayrıca NATO gücünü de söylememe gerek yok herhalde. Gerek elimizdeki siper ürünleri(evet az da olsa envantere girmiş) gerek NATO yardımıyla gelecek Patriot'lar, gerek zorda kalınca kullanacağımız S400'ler, gerek F16 savaş uçaklarımızi gerek TB2 gibi silahlı insansız hava araçlarımız varken İran bize saldırmaya cüret edemez. Ederse gereği yapılır.