Her şeyini seviyorum mu dedim ben? HTŞ, Hamas ve Hizbullah gibi örgütlerle mücadele etmelerini seviyorum sadece. Binlerce sivile zarar vermeleri, o kadar kişiyi evsiz ve aç bırakmalarını kimsenin destekleyeceğini sanmıyorum. Az daha zorlasalar Rusya kadar kötü olacaklar.

Nükleer bombaları var. Çevresinde ne kadar ülke varsa titremesi ya da dikkatli olması gerekiyor. Başa bir psikopat geçerse ne olacağı belli olmaz.

Bu saydığın örgütler El-Kaide'den kopma sentetik örgütler. Kuranlar ABD ve İsrail. Ipi ellerinden kaçırdılar ve hikaye bu kadar.

Kendi yarattıkları terörü çoluk çocuk katlederek mi temizliyorlar?

Nükleer bomba konusuna gelecek olursak İncirlik'te de bizim nükleer silahlarımiz var bir kere de gidip Suriye'ye atmadık. İsrail nükleer silah falan kullanamaz.

Nükleer bomba konusuna gelecek olursak İncirlik'te de bizim nükleer silahlarımiz var.
Onların sahibi yanılmıyorsam ABD. Birçok ülkeye bu şekile üs kurmuştu. O bombalar kullanılırsa yaşanacak hiçbir yer kalmaz ve sonuçları çok kötü olur. Her ülke karşılık verir.
Bahsettigin orgutlerin hepsi Israilin kontrolu altinda. Bu olaylarin nasil basladigini hatirliyorsundur umarim. Israil'in eline koz veren kendileri.
O düşünce yapısı zaten o bölgede yaygın. Türkiye gibi birçok ülke tarafından terörist olarak kabul ediliyorlar. Hepsinin temizlenmesi gerekiyor. İsrail de toprak alma peşinde ve onun da önlenmesi gerekli.
@80, o nükleeri kullanmak g** ister, İsrail’de o yok. Hadi olsa bile öyle bir şey yaptırmazlar. Suudiler başta olmak üzere para içinde yüzüp Avrupa’ya petrol sağlayan devletler İsrail nükleer dediği anda o lafları bir taraflarına tıkmayı bilir merak etme. Avrupa zaten Rusya’ya bağlıyken bir de Arapları kaybetmeyi göze alamaz.
Sorun, onay alarak kullanmaları değil ki. Yok olma tehlikesiyle karşılaşırsalar kullanırlar. Sonra da yaşayacak yer bulamayız. Kuzey Kore ve Rusya gibi iğrenç yönetimleri çekme sebebimiz de savaş çıkmaması zaten.

Onların sahibi yanılmıyorsam ABD. Birçok ülkeye bu şekile üs kurmuştu. O bombalar kullanılırsa yaşanacak hiçbir yer kalmaz ve sonuçları çok kötü olur. Her ülke karşılık verir.

Mevzu kullanmak değil. Dedin ki, İsrail'in nükleer silahları var. Evet ama İncirlik'te her ne kadar ABD üssünde de olsa bizde de nükleer silah var. El koyabilir, kullanabiliriz. Mesela kullanacak olmamız değil yani konu nükleer silahsa İran'da da var, Rusya'da da var. İsrail minnacık topraklarıyla dibinde nasıl nükleer silah kullanacak? Öyle bir durumda ABD dahi müdahale eder. İsrail'in yok edilmesi zor değil sadece işlerine gelmiyor. Çevresi Arap devletleriyle çevrili, Suriye rejmi de düştü üstelik Türkiye bölgedeki en baskın güç konumuna geldi. Trump hükümeti yahudileri desteklemeye devam ediyor olabilir ama insanlar dünya genelinde bir tepki koyuyor.

O iki yüzlü batılılar ambargoyu bizlere değil terör devleti olan İsrail'e uygulamalıdır. Ayrıca siz İsrail'in özel güçleri olduğun falan mı düşünüyorsunuz? Hava savunma sistemleri ne diye var, nükleer saldırıdan ziyade topraklarımıza yapılacak herhangi bir hava saldırısını engelleyecek güce ve teknolojiye halihazırda sahibiz. Topraklarımızda ileri NATO radarları var. Türklerin geliştirdiği ve ürettiği AESA radarlarımız var. Uzun menzilli hava savunma sistemi üretiyoruz, Blok 2-3 modelleri üzerinde çalışıyoruz. S-400'ler var yani daha ne diyeyim, onların var da bizim yok mu? Kullanmak isterlerse sınırlarımıza yaklaşamadan imha edilecek. Kolay değil öyle yani.

Son zamanlarda İsrail kadar yetenekli ülke görmedim. Yok edilmedik terör örgütü ve lideri bırakmadılar. Şimdi de şeriatçıları ve radikal İslamcıları istemiyorlar. 🇮🇱❤️
İsrail ileride vatanına (Türkiye senin vatanın fransa değil) girdiğinde seni görecem. Kendi ülkeni savunmak yerine suçlu ülkeleri savunuyorsun. Bazı konularda sana hak veriyorum ama yazdığın mesajla kusura bakma ama alay ettim.

Diktatör ile faşist arasında fark var. Sezar da bir diktatördü. Dikta eden kişi anlamına gelir. Yani emir veren kişi.

Nükleer silah konusuna gelecek olursak o silahlar her ne kadar abdninde olsa el koymak zor bir iş değil. Ama kimsenin nükleer kullanmaya cesareti yetmez. Son kullandığımız silahlar olur.

Allah neden engel olmuyor? Olan masum insanlara oluyor, ben bunu anlamıyorum. Müslümanlar ölüyor.
Gerçek değil çünkü dostum. Hep doğdum doğalı bazen dua ederdim. Bazıları olurdu, bazıları olmazdı tabii. O yüzden gerçek değil. 😎

images.webp