Detaylar
Kim cevapladı?Bu adama sağlam bir dayak şart. Kendine gelir, sonra da buzlu bir su içer.
Güzel dayaktan sonra suyu içmesi gereken, sigara eşliğinde dayağı atan adamdır.
Bunu daha önce gördüm, izledim. Güzel bir video, herkese izletmeli bence. Çok mantıklı konuşuyor ablamız.
Bu dönemde var fakat adamına göre kötü insana denk gelme yeter bu sıralar halen kavga etmek ile uğraşıyorum bırakacağım kavga etmeyi artık bir yerimden bıçaklanıp öleceğim yoksa.Okurken keyif aldım hocam. Ellerin dert görmesin
Böyle tiplerin yanında biçak ya da silah taşımama olasılığı, benim ABD başkanı olma olasılığımda daha düşük. Illa vardır bir tarafında bir şeyler...
Bunu daha önce gördüm, izledim. Güzel bir video, herkese izletmeli bence. Çok mantıklı konuşuyor ablamız.
Bu dönemde var fakat adamına göre kötü insana denk gelme yeter bu sıralar halen kavga etmek ile uğraşıyorum bırakacağım kavga etmeyi artık bir yerimden bıçaklanıp öleceğim yoksa.
Bıçaklanıp ölmek için kavga etmene gerek yok, arkadaşım gibi lavga ayırmaya çalışırken bile ölebilirsin...
Komik gelecek ama ben hiç kavga ayırmam bırak dalsınlar derim hep bir ara kendimi hep kavga ederken birini döverken bulurum içime boksörcü mü kaçtı benim yoksa?Bıçaklanıp ölmek için kavga etmene gerek yok, arkadaşım gibi lavga ayırmaya çalışırken bile ölebilirsin...
Komik gelecek ama ben hiç kavga ayırmam bırak dalsınlar derim hep bir ara kendimi hep kavga ederken birini döverken bulurum içime boksörcü mü kaçtı benim yoksa?![]()
Boksörcü kaçsa kavgadan kaçınırsın benim gibi.
İnsan içinde bulunduğu toplumun şart ve davranışlarına uyum sağlayabilmeli.
Oradaki anahtar kelime "insan"...
Alawar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bisikletin başındaki çocuğu kastetmiştim.
Bisikletli mi hatalı ?
Yeni konular
-
Casper Excalibur G900'da harici monitörle BIOS görüntüleme sorunu
- Faruk Öztürk
-
Diğer Amazon'da oyuncak kategorisinde geçerli 2.000 TL'ye 250 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
-
-