Şimdi bu sitede açınca 1 yıl başka insanlar da girebilecek mi? Öyleyse bu şimdilik yeter. Sonraki süreçte forumu taşırım, son 3 ay kala falan yeni forum linkini veririm, oraya geçilir.
Burası tester hocam. Google indexlemiyor ondan ziyaretçilerin forumunuzu ziyaret etmesi için link paylaşmalısınız. Seo ayarı yapamazsınız burada :) Ben sadece gözlemleme ve deneyimlemeniz için paylaştım.

Burası tester hocam. Google indexlemiyor ondan ziyaretçilerin forumunuzu ziyaret etmesi için link paylaşmalısınız. Seo ayarı yapamazsınız burada :) Ben sadece gözlemleme ve deneyimlemeniz için paylaştım.
Neyse, link ile olur, burayı biraz deneyimleyim, bir fikir sahibi olurum.

Yardımcı olan herkese çok teşekkürler. Şimdilik Flarum'un ücretsiz denemesini kullanırım. Sonrasında eğer bu işi seversem, zor gelmezse falan, site açarım. Belki de çok seversem, para da bulursam XenForo'ya bakarım, ama şu an pek gerek duymuyorum XenForo'yu.

Rehberler güzelmiş hocam sağolun.

Forumunuzu actiginizda uyesi olmak isterim, link gelirse memnun olurum.
Açınca imzaya eklerim, buraya da yazarım ayrıca.

Arkadaşlar Flarum nasıldır? Ben ücretsiz değildi diye hatırlıyordum ama sitede "free" yazıyor.
2 sene önce biri için hazırlanan forumda kullanmıştık. Kurulumunu yapmak epey zorladı bizi, 18 gün sonra kurulumu sağlayabildik. Backup yapmak, sunucu yedeğini almak falan bizi çok yordu Flarum. Tabi o zamanlar şimdiki kadar yaygın da değildi. Ancak Plugin desteği de aham şaham iyi değil, pek önermem. Ama hızı iyi, XenForo'dan akıcı olduğunu söyleyebilirim. Ücretsiz olması en iyi avantajı sanırım.