Ekran Görüntüsü - 2023-12-17 14-19-36.webp

XenForo'dan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

GitHub - discourse/discourse: A platform for community discussion. Free, open, simple.

Son düzenleme:
Ona da bakarım. Teşekkürler.
edit: XenForo özelliklerinin çoğu var mış. Teşekkürler. MyBB ve flarum ikinci tercihim artık.

MyBB hiç kullanışlı değil yetki vermek konu açmak bile işkence.

Açık kaynak olduğunu görünce ücretsiz olduğunu zannettim.

O zaman discourse hayalimiz duvara tosladı. MyBB ve flarum ile kaldık baş başa.

MyBB için kendin tema yaparsan iyi olabilir.
İstersen benim bir ara açmış olduğum MyBB bir de smf forum için sana yetki vereyim biraz takıl incele en azından fikrin olur.

Ücretsiz olarak MyBB'den iyisi yok, Flarum bir forum gibi bile hissettirmiyor bana soracak olursanız. Flarum daha çok Stackoverflow, Quora gibi soru-cevap sitelerini andırıyor, forum bundan biraz daha fazlası diye düşünüyorum.

Ücretsizler için XenForo ile yarışabilecek kalibrede bir yazılım yok diye biliyorum. Ben ilk başlarda PhpBB kullanmıştım ve moderatör yetkisi vermek bile işkence idi. PhpBB inanılmaz yavaş bir hızla ilerliyor ve XenForo'daki bildirimler gibi birçok özellikten yoksun. Ücretliler arasında bile XenForo kadar iyisi yok diyebilirim sanırım.
Kesinlikle öyle, Xenfero bilmeyene bile kolaylık sağlayabilen bir arayüze sahip.

Ücretsizler için XenForo ile yarışabilecek kalibrede bir yazılım yok diye biliyorum. Ben ilk başlarda PhpBB kullanmıştım ve moderatör yetkisi vermek bile işkence idi. PhpBB inanılmaz yavaş bir hızla ilerliyor ve XenForo'daki bildirimler gibi birçok özellikten yoksun. Ücretliler arasında bile XenForo kadar iyisi yok diyebilirim sanırım.
Bence de XenForo en iyi forum yazılımı ama sadece bir tane rakibi var zaten, o da Invision. vBulletin çoktan öldü.

MyBB hiç kullanışlı değil yetki vermek konu açmak bile işkence.

MyBB için kendin tema yaparsan iyi olabilir.
İstersen benim bir ara açmış olduğum MyBB bir de smf forum için sana yetki vereyim biraz takıl incele en azından fikrin olur.
Geçmişte MyBB deneyimim vardı. Aslında bu konuyu açarak daha iyi yazılım var mı diye göz atmak istemiştim ama anlaşılan yokmuş. Discourse değişik, GitHub reposu var, kodları GitHub'ta ama paralı diyor sitesi.

Ben de yavaştan Xenforo lisansı için para biriktireceğim.