Merhaba, Xeon X3440 işlemci ile birlikte RX580 OC 8 GB modelini kullanıyorum fakat soğutucu Intel'in orijinal soğutucusu olduğu için overclock yapmıyorum dolayısıyla darboğaz oluyor. İşlemci için F/P soğutucu önerir misiniz?
Ayrıca bu ekran kartına yetmesi için işlemcime ne kadar overclock uygulamalıyım? Anakartım Gigabyte H55M-D2H
Merhaba, Xeon X3440 işlemci ile birlikte RX580 OC 8 GB modelini kullanıyorum fakat soğutucu Intel'in orijinal soğutucusu olduğu için overclock yapmıyorum dolayısıyla darboğaz oluyor. İşlemci için F/P soğutucu önerir misiniz?
Ayrıca bu ekran kartına yetmesi için işlemcime ne kadar overclock uygulamalıyım? Anakartım Gigabyte H55M-D2H
Snowman T5 CPU Soğutucu Fan RGB Light Board Çift Fan - Intel Uyumlu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Thermalright Burst Assassin 120 Tl-C12C 120Mm Intel-Amd Uyumlu Hava Soğutucu (Tf7 Termal Macun Dahildir) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Termal Macun ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Thermalright Burst Assassin 120 Tl-C12C 120Mm Intel-Amd Uyumlu Hava Soğutucu (Tf7 Termal Macun Dahildir) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Termal Macun ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Bunun siparişini verdim, gelince montajdan sonra test sonuçlarımı bildireceğim.
@AceTeq, soğutucu elime ulaştı ve montajını gerçekleştirdim. İşlemcimi 3.6GHz'ye overclockladım ve yaklaşık 3 saattir Prime95 testi yapıyorum, sıcaklıklarım şu şekilde;
soğutucu elime ulaştı ve montajını gerçekleştirdim. İşlemcimi 3.6GHz'ye overclockladım ve yaklaşık 3 saattir Prime95 testi yapıyorum, sıcaklıklarım şu şekilde;