Çözüldü Xfce masaüstü ortamına tema nasıl eklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zarardankar

Çalışkan
Zorin OS Lite Xfce masaüstü ortamını kullanıyorum. Nasıl tema değiştirebilir veya özellikler ekleyebilirim?

Çözüm
@Valiant bir dönem XFCE kullanan siz miydinizi?
Hayır, KDE'ciyim ben. Bir ara GNOME da kullandım ama XFCE hiç kullanmadım. Eski teknoloji kullanıyor ve görünüşünü sevmiyorum ama düşük donanımlar için ideal.

Şu sitelerden beğendiğiniz bir temayı bulup ~/.local/share/themes klasörünün içine atın. Ardından ayarlardan (ya da XFCE Tema Yöneticisi'nden emin değilim.) temalar kısmından yüklediğiniz temayı seçin.

@Valiant bir dönem XFCE kullanan siz miydinizi?
Hayır, KDE'ciyim ben. Bir ara GNOME da kullandım ama XFCE hiç kullanmadım. Eski teknoloji kullanıyor ve görünüşünü sevmiyorum ama düşük donanımlar için ideal.

Şu sitelerden beğendiğiniz bir temayı bulup ~/.local/share/themes klasörünün içine atın. Ardından ayarlardan (ya da XFCE Tema Yöneticisi'nden emin değilim.) temalar kısmından yüklediğiniz temayı seçin.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…