Vade farksız 6 taksit seçeneği.
Detaylar
Kim cevapladı?Ses takıntılı olan arkadaşlar almamalı. Sesli bir model. Üstüne üstlük; normalde aynı fiyata satılan Pulse hem daha sessiz hem de daha serin. Bellek sıcaklığında fark atıyor zaten Pulse. Yine de değerlendirilebilir.
348375
Becerikli
Sıcaklık farkı ne kadar? Malum arada 1000 TL kadar fark var şu an.Ses takıntılı olan arkadaşlar almamalı. Sesli bir model. Üstüne üstlük; normalde aynı fiyata satılan Pulse hem daha sessiz hem de daha serin. Bellek sıcaklığında fark atıyor zaten Pulse. Yine de değerlendirilebilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Ses takıntılı olan arkadaşlar almamalı. Sesli bir model. Üstüne üstlük; normalde aynı fiyata satılan Pulse hem daha sessiz hem de daha serin. Bellek sıcaklığında fark atıyor zaten Pulse. Yine de değerlendirilebilir.
Bellek sıcaklığı Samsung ve Hynix olarak değişiyor Pulse ile alakası yok. Samsung bellekler yaklaşık 10 derece daha soğuk çalışıyor. Bu RDNA1'den beri böyle değişmeyen bir şey.
Pulse ile alakası mı yok? Hangi 9060 XT serisi kart fabrikasyon PTM7950 kullanıyor gösterir misiniz? Pulse SK Hynix kullanıyor ve fabrikasyon PTM7950 kullanıyor. Hem daha sıcak çalışan bir bellek kullanıyor hem de daha soğuk çalışıyor Pulse.Bellek sıcaklığı Samsung ve Hynix olarak değişiyor Pulse ile alakası yok. Samsung bellekler yaklaşık 10 derece daha soğuk çalışıyor. Bu RDNA1'den beri böyle değişmeyen bir şey.
1.000 TL için değecek bir fark. Üstelik daha sessiz.Sıcaklık farkı ne kadar? Malum arada 1000 TL kadar fark var şu an.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
RTX 30 serisinden beri aib'leri takip ediyorum, Gaming OC'nin bu kadar kötü olduğu bir jenerasyon görmedim.
2 fanlı Pulse değerlerine 3 fan ile çıkmak nasıl bir başarı... 9060 XT sin sen bilader kendine gel.
Fan devirleri, ısıl değerler saçma yakın. Benzeri Inno3d Twin X2 ve Gainward/Palit Python III/Infinity III için de yaşandı ama bu kadar bariz değil. Kaldı ki Gaming OC, Windforce ve Eagle'lardan daha üstün-dü.
Gaming OC kovalayanların ilgisini çeker diye aşağı incelemeleri bıraktım.
@29432 yine sinirli
2 fanlı Pulse değerlerine 3 fan ile çıkmak nasıl bir başarı... 9060 XT sin sen bilader kendine gel.
Fan devirleri, ısıl değerler saçma yakın. Benzeri Inno3d Twin X2 ve Gainward/Palit Python III/Infinity III için de yaşandı ama bu kadar bariz değil. Kaldı ki Gaming OC, Windforce ve Eagle'lardan daha üstün-dü.
Gaming OC kovalayanların ilgisini çeker diye aşağı incelemeleri bıraktım.
@29432 yine sinirli
Son düzenleme:
D4C
Uzman
XFX kartlarda da PTM7950 bulunuyor, XFX'in kendi sitesinde ve kartın kutusunun içinden çıkan QR kodda yazıyor. Quiet Biosda gram ses çıkardığını da duymadım. Pek ısınan bir model de değil ama bellekler Pulse göre 10 derece daha sıcak.Pulse ile alakası mı yok? Hangi 9060 XT serisi kart fabrikasyon PTM7950 kullanıyor gösterir misiniz?
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Pulse ile alakası mı yok? Hangi 9060 XT serisi kart fabrikasyon PTM7950 kullanıyor gösterir misiniz? Pulse SK Hynix kullanıyor ve fabrikasyon PTM7950 kullanıyor. Hem daha sıcak çalışan bir bellek kullanıyor hem de daha soğuk çalışıyor Pulse.
1.000 TL için değecek bir fark. Üstelik daha sessiz.
Arkadaş yazmış ben o yüzden PTM7950 özelinde yorum yapmıyorum. Bellek sıcaklığını PTM7950 kullanması etkilemez. Çip üzerindeki herhangi bir macun sıvı soğutma doğrudan bellek sıcaklıklarını etkileyemez. Buradaki terminoloji Samsung bellekler daha gevşek zamanlamalar kullandığından daha düşük sıcaklıklar ile çalışabiliyor. Hatta çalışma sıcaklıkları da Hynix ve Micron'a göre 10 derece altındadır. JEDEC standartlarını göz gezdirirseniz POD125 ve POD135 olarak ikiye ayrılırken RX 9000 serisinde kullanılan Samsung bellekler ise DVS voltaj algoritmasini kullanıyor 1.15V gibi düşük voltajda bile yüksek bellek hızlarını görebiliyor. Buradaki bellek sıcaklıkları modelden daha çok hangi bellek kullanıldığına göre değişiyor. Fakat GPU hotspot ve GPU çekirdek sıcaklığı özelinde söylediğin model performansına katılıyorum. Asıl fark GPU çekirdek ve GPU hotspot sıcaklığında ortaya çıkıyor.
348375
Becerikli
XFX kartlarda da PTM7950 bulunuyor, XFX'in kendi sitesinde ve kartın kutusunun içinden çıkan QR kodda yazıyor. Quiet BIOS'da gram ses çıkardığını da duymadım. Pek ısınan bir model de değil ama bellekler Pulse göre 10 derece daha sıcak.
Alsam mı almasam mı bilemedim.
D4C
Uzman
Sapphire Pulse 1K pahalıysa aradaki farka değmez bu arada. XFX alınabilir, kağıt üstünde pulse ve pure modeller biraz daha iyi ama yapı kalitesini de hesaba katmak gerek. Ben Sapphire Pure ve Pulse alıp kullandım, bu kartlarla sorun yaşadım. Siyah ekran hataları, sistem kitlenme hataları ve coil whine ile karşılaştım. XFX de ne coil whine vardı ne de bu bahsettiğim sorunlar. Tek kötü yanı kart çok büyük, her kasaya sığmaz ve gpu destek aparatı gerektirebilir.
Yeni konular
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar