10.500 koyun satılmadığı sürece nakite ihtiyacınız varsa mecbur fiyat düşüreceksiniz.
Testi tekrar yaptım 78 derece yüzde 70 fan
Hocam son olarak muadili olarak ne ile takas edilebilir?
10.500 koyun satılmadığı sürece nakite ihtiyacınız varsa mecbur fiyat düşüreceksiniz.
Kata hiç bakım yapmadın mı?Testi tekrar yaptım 78 derece yüzde 70 fan
Hocam son olarak muadili olarak ne ile takas edilebilir?
O fan hızında bayağı sıcak o yüzden sordum, bakım şart.Yok hocam 2 ay kullandım sadece kampanyada RTX4070s aldım da boş boş duruyor kutusunda 6 aydır falan
Kart değerleri iyi ise 11K-11.5K ederi var 11500 yazıp en kötü 11'e inersin.Ben 11.000 TL ile 10.500 TL arası düşünüyorum. fatura garanti yok, kutu içeriği tam. sizce ne yapmalıyım?
15 dakika FurMark'ta 78 derece olan kartı 10.5'a rahatlıkla ve hızlıca nasıl gidecek Efe? Kartın bakım zamanı gelmiş, belli. Alacak kişi bunu düşünene kadar attigim ilandakini alir mesela. Yeniden test yapinca biraz daha sekillendi benim de kafamda. Model olarak pek iyi degil. Bakim zamani da gelmis. 10.5'a hizlica gitmez bana kalırsa.Kart değerleri iyi ise 11K-11.5K ederi var 11500 yazıp en kötü 11'e inersin.
10500'e rahatlıkla hızlıca gider.
15 dakika FurMark'ta 78 derece olan kartı 10.5'a rahatlıkla ve hızlıca nasıl gidecek Efe? Kartın bakım zamanı gelmiş, belli. Alacak kişi bunu düşünene kadar attigim ilandakini alir mesela. Yeniden test yapinca biraz daha sekillendi benim de kafamda. Model olarak pek iyi degil. Bakim zamani da gelmis. 10.5'a hizlica gitmez bana kalırsa.
Ederi olarak @845'in dedigine katiliyorum. 9 çok düşük olabilir belki ama 11'de bu karta fazla.
İnek arabası dostum kartın değerleri iyi ise demişim dikkatini çekersen. Furmark test fotosunu görmedim, diğer mesajlarada bakmadım.15 dakika FurMark'ta 78 derece olan kartı 10.5'a rahatlıkla ve hızlıca nasıl gidecek Efe? Kartın bakım zamanı gelmiş, belli. Alacak kişi bunu düşünene kadar attigim ilandakini alir mesela. Yeniden test yapinca biraz daha sekillendi benim de kafamda. Model olarak pek iyi degil. Bakim zamani da gelmis. 10.5'a hizlica gitmez bana kalırsa.
Ederi olarak @845'in dedigine katiliyorum. 9 çok düşük olabilir belki ama 11'de bu karta fazla.