Yer
EGE
XFX SWIFT RADEON RX 9070 XT GAMING WHITE 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı
Bu fiyata bedava, beyaz sistem için aldım direkt.
123321223.webp

Bende 5070 Ti kovalıyordum fakat harbiden bıktım artık yok arkadaş 45k altına bir türlü düşmedi aldım geçtim 9070XT umarım pişman etmez yazılımdan tırsıyorum sadece.

Driverlar iyi değil hocam vibrance ayarlarım ikide bir çöktüğünde gidiyordu cinnet geçirtiyordu, uygulaması hantal ve Temu gibi.

Driverlar iyi değil hocam vibrance ayarlarım ikide bir çöktüğünde gidiyordu cinnet geçirtiyordu, uygulaması hantal ve Temu gibi.

UV falan yapıp kurtarırım herhalde bakalım elimize ulaşsın bir de.

NVIDIA arayüzü gibi olamaz onu biliyorum eskiden 5600XT kullanıyordum fakat geliştiğini düşündüm ve aldım bir de tek amaç oyun olunca.

Olabilir, bazı teknik ayarlar veya otomatik OC sonrası falan bayağı sıkıntı yaşattı 7800XT Gigabyte kullanıyordum yani dandik bir kartta değil şu an kullandığım NVIDIA driverlar harika. Yani bende başta AMD'ye karalama kampanyası yapıyorlar vs deyip aldım yani ön yargılarım bile yoktu, fakat kart iyi performans konusunda hiçbir şey diyemem cillop gibi ama driverlar patlıyor abi ne yapayım yalan mı söyleyeyim 7800XT sıfır cillop gibi karttı.

UV falan yapıp kurtarırım herhalde bakalım elimize ulaşsın bir de.

Gerek yok ki performans gayet iyi, driverlarda problem var atıyorum birkaç ayar yapıyorsun bazen gidiyor bazen çöküyor garip yani, stockta kullanacaksan sorun yaşamazsın.

Zaten UV canavarı bu kart. Uv/oc yaptın mı 4080s kıvamına geliyor.
zaten 4080SUPER = 5070TI = 9070XT hem de stock olarak