Hybrid Theory

Bilgin
Yer
PATHOS-II
Merhaba, iyi sosyaller.

Dün oyunda ekran kartımın GPU sıcaklığı en tepe 56 derece, Hot Spot 82 derece, VRAM ise 64 dereceyi gördü. Bellek ve işlemci sıcaklığı normal geldi. Ancak Hot Spot için bilemiyorum. Normal midir?

Uzun süre 82 derecede kalmadı ki kartta 2 farklı Hot Spot sensörü var. Birisi diğerinden 5-6 derece farklı gösteriyor. Yani en sıcak olan sensör nir yerde 82'yi görmüş ve HWiNFO'ya böyle yansımış. Ancak oyun süresince 70-78 derece arası seyretti. Bu sensör ise 78 dereceyi görmüş en fazla. Oyun boyunca fanlar 900 RPM'de dönüyordu. Bir yerden sonra 1400 RPM'e çıktığını gözlemledim ve Hot Spot birkaç derece daha serin oldu.

XFX'in sitesinde yazana göre PTM7950 var kartın içerisinde. Bendeki 3 fanlı model. Kasanın hava akışı iyi, ön panel ızgara.

Merhaba, iyi sosyaller.

Dün oyunda ekran kartımın GPU sıcaklığı en tepe 56 derece, hot spot 82 derece, VRAM ise 64 dereceyi gördü. Bellek ve işlemci sıcaklığı normal geldi. Ancak hot spot için bilemiyorum. Normal midir?

Uzun süre 82 derecede kalmadı ki kartta 2 farklı hot spot sensörü var. Birisi diğerinden 5-6 derece farklı gösteriyor. Yani en sıcak olan sensör nir yerde 82'yi görmüş ve HWiNFO'ya böyle yansımış. Ancak oyun süresince 70-78 derece arası seyretti. Bu sensör ise 78 dereceyi görmüş en fazla. Oyun boyunca fanlar 900 RPM'de dönüyordu. Bir yerden sonra 1400 RPM'e çıktığını gözlemledim ve hot spot birkaç derece daha serin oldu.

XFX'in sitesinde yazana göre PTM7950 var kartın içerisinde. Bendeki 3 fanlı model. Kasanın hava akışı iyi, ön panel ızgara.

Gayet normal 9000 serisi hotspot yüksek genel olarak.