Lwky
Uzman
Ghost V938 model bu kasayı almak istiyorum fakat tek eksi yanı PWM soketi yokmuş. Fazla gerekli mi bilemedim. Kendim PWM soketi takabilir miyim kasaya?
Satıcıyı gördüğüm gibi kapattım.Ghost V938 model bu kasayı almak istiyorum fakat tek eksi yanı PWM soketi yokmuş. Fazla gerekli mi bilemedim. Kendim PWM soketi takabilir miyim kasaya?
Bence markanın kötü olması iyi ürününün olmadığı anlamına gelmez Izoly Trendyol Hepsiburada vb. yerlerde dandik hazır sistemler satıyor fakat bu kasa genel anlamda iyi ve PSU markası Izoly kasa değil PSU'nun da 80 bronz sertifikası var.Satıcıyı gördüğüm gibi kapattım.
Bakın.
İzoly markasından uzak dur! Dolandırma ihtimallerini bulundur.Bence markanın kötü olması iyi ürününün olmadığı anlamına gelmez Izoly Trendyol Hepsiburada vb. yerlerde dandik hazır sistemler satıyor fakat bu kasa genel anlamda iyi ve PSU markası Izoly kasa değil PSU'nun da 80 bronz sertifikası var.
Bu ikili fena olmaz hem. Yine de sen bilirsin.Satıcıyı gördüğüm gibi kapattım.
bakın.
Bronz sertifikaları yok kaliteli değildir onlar.İzoly markasımdan uzak dur! Dolandırma ihtimallerini bulundur.
Bu ikili fena olmaz hem. Yine de sen bilirsin.
Sertifika kalite anlamına gelmiyor ki ne alaka?Bence markanın kötü olması iyi ürününün olmadığı anlamına gelmez Izoly Trendyol Hepsiburada vb. yerlerde dandik hazır sistemler satıyor fakat bu kasa genel anlamda iyi ve PSU markası Izoly kasa değil PSU'nun da 80 bronz sertifikası var.