Mantıklı değil. iPhone 13'te fosil bir cihaz oldu. Elinde olanın değiştirmesi gerekmez ancak sıfır olarak alınacak bir cihaz değil. O paraya S24 almak çok daha mantıklı.
Arkadaşlar hepinize iyi sosyaller. Şu an mevcut olarak Xiaomi 11 kullanıyorum ama telefonda sıkıntılar başladı. Hoparlörün bir tarafı patladı, çok fazla donma-kasma yapıyor. Değiştirmek istiyorum. Hiç iPhone kullanmadım ama denemek istiyorum. Uygun fiyata iPhone 13 buldum, sizce alınır mı? Alırsam tahmini olarak beni kaç yıl idare eder?
Oyun olarak arada Clash Royale oynarım.
Onun dışında Instagram vb. gündelik işler için kullanıyorum. Sizce alınır mı?
Alinir. Ben S23 aldim o zaman 13 yerine pisman oldum. Satmak istedim S23'umu ve 15.000'den fazla vermediler. iPhone 13 olsaydi 25'e alirdim dedi adam. Bence alinir.
Katiliyorum. iPhone 13, S22 kadar iyi bir telefon degil bana gore.Telefonları yatırım amacı ile alıyorsanız iPhone almalısınız zaten. Ancak S23 iPhone 13'ten her açıdan daha üstün bir cihaz bu da bir gerçek.
13 eskidi, S24 bakın aynı fiyata.Arkadaşlar hepinize iyi Sosyaller. Şu an mevcut olarak Xiaomi 11 kullanıyorum ama telefonda sıkıntılar başladı. Hoparlörün bir tarafı patladı, çok fazla donma-kasma yapıyor. Değiştirmek istiyorum. Hiç iPhone kullanmadım ama denemek istiyorum. Uygun fiyata iPhone 13 buldum, sizce alınır mı? Alırsam tahmini olarak beni kaç yıl idare eder?
Oyun olarak arada Clash Royale oynarım.
Onun dışında Instagram vb. gündelik işler için kullanıyorum. Sizce alınır mı?