Bütçe
15.000 TL

alonetrox

Uzman
Merhaba,

15.000 TL civarına telefon alacağım ve bu alacağım telefonlar yurt dışı olacak. Xiaomi 13, 14T ve Nothing Phone 2 arasında kaldım. Xiaomi 13 ve Nothing Phone 2 2. el iken, Xiaomi 14T sıfır. Telefonu kullanma amaçlarım; gündelik kullanım, kamera ve ara sıra oyun olacak. Sizce hangisini almalıyım? OnePlus 9 Pro'dan bu 3 telefondan birisine geçeceğim.

Yanlış bilgi: Nothing Phone, Xiaomi kurucularından biri tarafından kurulmamıştır.
Ne açıdan daha mantıklı hocam.
1)Telefonu beğenmezsen iadesi 2.el olan diğer 2 telefondan daha kolay olur.
2)Xiaomi vb. markalar eskiyebilmesi kolay bir marka zaten, 2.el almak riskli,2 sene sonra yine telefon ararsın.
3)Xiaomi modelleri arasında öyle büyük bir fark yok.
4)Nothing Phone tamam Xiaomi'nin kurucusundan falan da henüz temeli sağlam bir marka değil, o bir risk. Hele ki 2.el almak riski ikiye katlamak oluyor.

Merhaba,

15.000 TL civarına telefon alacağım ve bu alacağım telefonlar yurt dışı olacak. Xiaomi 13, 14T ve Nothing Phone 2 arasında kaldım. Xiaomi 13 ve Nothing Phone 2 2. el iken, Xiaomi 14T sıfır. Telefonu kullanma amaçlarım; gündelik kullanım, kamera ve ara sıra oyun olacak. Sizce hangisini almalıyım? OnePlus 9 Pro'dan bu 3 telefondan birisine geçeceğim.
Bu arada kayıt Server mı yapılcak direnç mi?

Bu arada kayıt Server mı yapılcak direnç mi?
Server kaydı hocam 2. el Xiaomi 13'te kayıt yapılmamış cihaz arıyorum.

1)Telefonu beğenmezsen iadesi 2.el olan diğer 2 telefondan daha kolay olur.
2)Xiaomi vb. markalar eskiyebilmesi kolay bir marka zaten, 2.el almak riskli,2 sene sonra yine telefon ararsın.
3)Xiaomi modelleri arasında öyle büyük bir fark yok.
4)Nothing Phone tamam Xiaomi'nin kurucusundan falan da henüz temeli sağlam bir marka değil, o bir risk. Hele ki 2.el almak riski ikiye katlamak oluyor.
Xiaomi 14T'yi yurt dışı alacağım için iade imkanım yok.

Merhaba,

15.000 TL civarına telefon alacağım ve bu alacağım telefonlar yurt dışı olacak. Xiaomi 13, 14t ve nothing Phone 2 arasında kaldım. Xiaomi 13 ve nothing Phone 2 2. el iken, Xiaomi 14t sıfır. Telefonu kullanma amaçlarım; gündelik kullanım, kamera ve ara sıra oyun olacak. Sizce hangisini almalıyım? OnePlus 9 Pro'dan bu 3 telefondan birisine geçeceğim.

Xiaomi 13 ile Xiaomi 14t yi karşılaştıralım. İkisinden hangisini seçersen.
Ekran: 14t.
Batarya: 13.
Kamera: Video Xiaomi 13 fotoğraf 14t.
İşlemci: 13.
Xiaomi 13 daha küçük ve malzeme kalitesi daha iyi.
Kısaca; küçük kolay kullanılacak bir amiral gemisi istersen Xiaomi 13.
Onun dısında güncelliğiyle 14t.

Xiaomi 13 ile Xiaomi 14t yi karşılaştıralım. İkisinden hangisini seçersen.
Ekran: 14t.
Batarya: 13.
Kamera: Video Xiaomi 13 fotoğraf 14t.
İşlemci: 13.
Xiaomi 13 daha küçük ve malzeme kalitesi daha iyi.
Kısaca; küçük kolay kullanılacak bir amiral gemisi istersen Xiaomi 13.
Onun dısında güncelliğiyle 14t.
Nothing Phone 2 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam.