erdym 79

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Xiaomi bu modele üvey evlat gibi davranıyordu ve Reddit forumlarında falan da oldukça şikayet vardı çünkü hem söylenen zaman içinde güncelleme getirilmedi ve gecikme aylarca oldu hem de alt cihazlara bile güncelleme gelirken (hatta kardeşi 13T Pro'ya bile epey önce geldi) nihayet 3.0.5.0 kararlaştırılmış sürümü yayınlandı.

1786537111612.webp

Hocam Xiaomi 17t kullanıyorum bende 3.0.303 surumunde su anda, belki 14t ye daha gelmemis olabilir. 1.5 ay once falan telefonu aldigimda guncellemistim en son. Su anda baktığımda yeni bir guncelleme gorunmuyor.
Eki Görüntüle 273397

Bölgeyi mısır yapın belki ondan gelmemiştir. 13t'de 8200 olduğu içinde olabilir kararlı ROM çıkarmaları uzun sürüyor ondan ileri bir sürüm vermiş olabilirler.

Hocam Xiaomi 17T kullaniyorum bende 3.0.303 surumunde su anda, belki 14T ye daha gelmemis olabilir. 1.5 ay once falan telefonu aldigimda guncellemistim en son. Su anda baktığımda yeni bir guncelleme gorunmuyor.
Eki Görüntüle 273397
Xiaomi'nin güncelleme politikası oldukça garip. Avrupa Bölgesi ROM kullanan cihazlar, çok daha erken güncelleme alıyor diğerlerine kıyasla. HyperOS 3 geçişinde yaşamıştım, bunu EA ROM daha önde gidiyor.

Xiaomi'nin güncelleme politikası oldukça garip. Avrupa Bölgesi ROM kullanan cihazlar, çok daha erken güncelleme alıyor diğerlerine kıyasla. HyperOS 3 geçişinde yaşamıştım, bunu EA ROM daha önde gidiyor.
Gercekten garip harbiden, redmi note 9 kullanirkende vardi ayni olay. Bilerek yapiyorlar sanırım.

Bölgeyi mısır yapın belki ondan gelmemiştir. 13t'de 8200 olduğu içinde olabilir kararlı ROM çıkarmaları uzun sürüyor ondan ileri bir sürüm vermiş olabilirler.
Bana geldi hocam zaten, HyperOS 4 u bekliyorum su anda.