Detaylar
Kim cevapladı?Fotoğraf buraya atıldığı için mi bu kadar bulanık ve net değil hocam? Puslu gibi.
Öyle oluyor hocam. Galeride mesela fotoğraf net bir şekilde.Fotoğraf buraya atıldığı için mi bu kadar bulanık ve net değil hocam? Puslu gibi.
- Makaleler
- 4
Limit olduğundan buraya yüklendiğinde fotoğrafın çözünürlüğü düşüyor. Sosyal ile alakalı bir durum yani.Fotoğraf buraya atıldığı için mi bu kadar bulanık ve net değil hocam? Puslu gibi.
Beyazıt
Üstün
Cami, bayrak, ağaçların ve doğanın uyumu gerçekten muazzam. Ülkemin her bir yerine aşık oluyorum. Ellerinize sağlık.
Teşekkür ederim hocam.Cami, bayrak, ağaçların ve doğanın uyumu gerçekten muazzam. Ülkemin her bir yerine aşık oluyorum. Ellerinize sağlık.
S24 Ultra gibi bir modelin ana sensoru ile ayni boyuta sahip bir sensor barindiran cihaza gore epey kotu fotograf. Fotografi cekerken hareket halinde miydiniz?
Bos oldugum bir vakitte cihaziniza uygun LMCam ve config bulalim, dilerseniz kurariz. Iliklerinize kadar hissedeceginiz bir fark olur.
Bos oldugum bir vakitte cihaziniza uygun LMCam ve config bulalim, dilerseniz kurariz. Iliklerinize kadar hissedeceginiz bir fark olur.
Hocam buraya paylaşınca kötü gözüküyor. Bir de benim ellerim titrer biraz. Ama galerideki resim çok güzel.S24 Ultra gibi bir modelin ana sensoru ile ayni boyuta sahip bir sensor barindiran cihaza gore epey kotu fotograf. Fotografi cekerken hareket halinde miydiniz?
Aynı telefon kardeşim de var. Xiaomi diye kötüledim ama bu telefonu güzel yapmış keratalar. Hem oyunda, hem batarya da, hem kamera da üzmüyor.