Fiyat pahalı ya, Samsung gibi biraz daha düşük bir fiyatlandırma iyi giderdi. Bu firmalar nasıl fiyatlandırma yapacağını bilmiyor, karşında Samsung gibi bir firma böyle fiyatlandırma yaparken sen telefon sa-ta-maz-sın.
Güzel cihaz donanım özelliklerini beğendim. İşte Xiaomi'den beklenen performans bu. Donanımlardan çok kısma artık sürekli yeni bir şeyler kat ki millet Xiaomi'yi kötü bulmasın. Yeni cihaz çıkarıyorsun fakat sanki şirket iflas etmiş gibi donanımlardan kısıyorsun alakasız işlemci RAM filan koyuyorsun. Senin aslında yeni çıkaracağın cihazlarda daha iyi işlemci filan eklemen lazım. Xiaomi fanboy olarak bu cihazı beğendim.
Fiyat pahalı ya, Samsung gibi biraz daha düşük bir fiyatlandırma iyi giderdi. Bu firmalar nasıl fiyatlandırma yapacağını bilmiyor, karşında Samsung gibi bir firma böyle fiyatlandırma yaparken sen telefon sa-ta-maz-sın.
S24 Plus dururken bunu almak için bir neden söyleyin bana. Yurt dışı ise işler değişir ama yurt içi hakkında konuşuyoruz. Sadece HyperOS adıyla sunulan çakma MIUI 15 bozuntusu bile almamak için yeterli bir neden.
Hocam biraz fazla yerden yere vuruyorsunuz ama haklısınız Xiaomi dört dörtlük değil. Bence üstüne biraz daha para koyup Samsung S23 Ultra alınabilir mi? Böyle mantıklı olmaz mı?